Home TOP NEWS Τελευταίες υποχρεώσεις πριν την επιστροφή

Τελευταίες υποχρεώσεις πριν την επιστροφή

 


Από τους οκτώ ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κλήθηκαν από τις Εθνικές τους ομάδες, οι δύο (Αζίζ και Τουρέ) ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, ενώ οι υπόλοιποι έξι (Παναγή, Κατελάρης, Μαργκάσα, Χριστοδούλου, Κατσαντόνης, Τζαρσίνιο) αγωνίζονται σήμερα. Από αύριο θα ξεκινήσουν οι επιστροφές στη… βάση, έτσι ώστε το “Ηλίας Πούλλος” να γεμίσει ξανά, ενόψει της επανέναρξη του Πρωταθλήματος και του προσεχές αγώνα με τον Ερμή στη Λάρνακα.

Πρώτος χρονικά (15:00) στη μάχη ρίχνεται ο Ανδρέας Κατσαντώνης, που βρίσκεται στην Ιρλανδία με την αποστολή της Εθνικής Νέων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 19 ετών της Κύπρου αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου, χωρίς να υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας είχε αγωνιστεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, αμφότερα ως αλλαγή.

Δύο ώρες αργότερα, στην Κύπρο, η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου. Κάτω από τα δοκάρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κάτω των 21 ετών της χώρας μας αναμένεται να βρεθεί ο Ανδρέας Χριστοδούλου, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η αναμέτρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας στοχεύει να βοηθήσει ξανά την Εθνική Ελπίδων να έχει βαθμολογικό κέρδος, όπως την περασμένη βδομάδα.

Στις 21:45 αγωνίζεται η Εθνική Ανδρών, στο Βέλγιο κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της χώρας. Με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ταξίδεψαν οι Κωνσταντίνος Παναγή, Φάνος Κατελάρης και Ρενάτο Μαργκάσα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν βασικοί στο ματς της περασμένης βδομάδας και ίσως βρεθούν στην ενδεκάδα και της αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Ακόμη κι αν είναι αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι, οι Κύπριοι διεθνείς θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Αγώνα έχει και ο Τζαρσίνιο Αντόνιο, με την Εθνική Κουρασάο, όμως πρόκειται για φιλικό. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκε για το παιχνίδι με το Κατάρ, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της χώρας και θα αρχίσει στις 19:00. Είναι οι πρώτες υποχρεώσεις της ομάδας μετά τη συμμετοχή στο Gold Cup τον περασμένο Ιούλιο. Όσον αφορά τα προκριματικά για το Μουντιάλ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ποδοσφαίρου του Κουρασάο είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό σε νοκ-άουτ φάση που διεξήχθη το Σεπτέμβριο το 2016.