Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΥΡΑ 9: «Έστω και την υστάτη θα τους χαλάσουμε τα χαμόγελα στα...

ΘΥΡΑ 9: «Έστω και την υστάτη θα τους χαλάσουμε τα χαμόγελα στα χείλη»

 


Πρωί της Πέμπτης, η Θύρα 9 ανάρτησε ανακοίνωση σχετική με την απόφαση τους να απέχουν από το γήπεδο για τον τρομονόμο. Οι οργανωμένοι δεν θέλουν να κουνήσουν το δάχτυλο στους άλλους συνδέσμους, όμως ελπίζουν πως ακόμα και την υστάτη θα βρεθούν οι τρόποι να πολεμηθούν αυτοί που θέλουν να μας κόψουν το γήπεδο. Η ανάρτηση τους:

«Έχουμε αναλύσει και εξηγήσει πάμπολες φορές τα τελευταία χρόνια την θέση μας όσον αφορά την ταυτοποίηση, την κάρτα οπαδού και τους τρομονόμους. Στο άμεσο μέλλον με κινήσεις ενημέρωσης και εκδηλώσεις θα προσπαθήσουμε ξανά να φτάσουν οι θέσεις μας και στον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑτη. Σήμερα όμως θα μας επιτρέψετε η ανακοίνωση μας να απευθυνθεί στους οπαδούς των άλλων ομάδων.

Δεν γράφουμε αυτή την ανακοίνωση για να κουνήσουμε το δάχτυλο στους άλλους συνδέσμους αλλά την γράφουμε για να αντιληφθούμε όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης για το οπαδικό κίνημα. Δυστυχώς όσα χτίσαμε με κόπο το 2014 σήμερα έχουν διαλυθεί. Εμείς που αντιμετωπίζαμε στα ίσα υπουργούς και βουλευτές στην επιτροπή νομικών της βουλή, εμείς που ρεζιλεύαμε καθοδηγούμενους δημοσιογράφους με κείμενα και παρεμβάσεις, εμείς που κατεβήκαμε στους δρόμους για το δίκαιο μας, εμείς που το 2014 καταφέραμε να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, εμείς κύριοι σήμερα ΧΑΝΟΥΜΕ.

Χάνουμε γιατί ο καθένας κάνει ότι θέλει, γιατί ο καθένας αναλύει την κατάσταση μέσα από την δική του σκοπιά αδιαφορώντας για τους απέναντι. Δεν θα αναλύσουμε τώρα το ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση ούτε θα κάτσουμε να χωρίσουμε τους συνδέσμους σε πουλημένους και μη. Δεν θα κρύψουμε ότι οι αποφάσεις κάποιων συνδέσμων όσον αφορά την ταυτοποίηση μας ξάφνιασαν και σε καμιά περίπτωση δεν τις περιμέναμε όμως όπως είπαμε και στην αρχή δεν γράφουμε το κείμενο για να κουνήσουμε το δάχτυλο μας και δεν γουστάρουμε να πάρουμε τέτοιο ρόλο.

Γράφουμε αυτό το κείμενο με την ελπίδα ότι έστω και την υστάτη θα βρούμε τους τρόπους να ΞΑΝΑ πολεμήσουμε αυτούς που θέλουν να μας κόψουν το γήπεδο. Έστω και την υστάτη θα τους χαλάσουμε τα χαμόγελα στα χείλη και θα τους τα αντικαταστήσουμε με φόβο στα μάτια. Αυτούς που χαίρονται βλέποντας μας να μην έχουμε μια κοινή γραμμή (για την ταυτοποίηση) ας τους κάνουμε να μην κοιμούνται τα βράδια από το άγχος τις αποτυχίας των σχεδίων τους.

Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 την απόφαση μας την έχουμε πάρει προ πολλού και πισωγυρίσματα δεν έχει, με περηφάνια βλέπουμε και την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να στέκεται μπροστά στον αγώνα ενάντια στην ταυτοποίηση, όποταν είτε μόνοι είτε με άλλους εμείς την μάχη θα την δώσουμε μέχρι το τέλος ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Υ.Γ – Το Σάββατο στον Κεντρικό δεν θα παρακολουθήσουμε απλά τον αγώνα, που μας ανάγκασαν να απέχουμε λόγο της ταυτοποίησης, αλλά θα κτίσουμε και μια τεράστια γιορτή

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ».