Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Καλούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο να σφίξει τα...

ΘΥΡΑ 9: «Καλούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο να σφίξει τα δόντια όπως τα σφίγγουμε εμείς»

 


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, όπως έπραξε μετά από όλα τα φετινά παιχνίδια, και στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι:

«Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ προπονητές τις κερκίδες. Δεν θα μπούμε σε καμιά ανάλυση για το πως συνεχώς χάνουμε βαθμούς μέσα από τα χέρια μας και δεν είναι και η δουλειά μας, ΟΛΟΥΣ όσους είναι η δουλειά τους ας βρουν τις λύσεις πριν να είναι αργά. Αυτό που είναι η δουλειά μας το πράττουμε στο έπακρο, είμαστε εκεί και καταθέτουμε λαρύγγια στην κερκίδα και θα συνεχίσουμε κόντρα σε όλα να είμαστε εκεί, κι ας είναι το 3ο Σαββατοκύριακο που δεν φεύγουμε με την νίκη.

Μέσα σε όλα όσα αναλύονται καλό είναι να μετρηθεί και η απομάκρυνση αρκετού κόσμου σε σχέση με την πρεμιέρα από το γήπεδο. Μετά την ήττα στην Πάφο φωνάζαμε ότι δεν πρέπει να χαθεί ο ενθουσιασμός που κτίστηκε, δυστυχώς φαίνεται ότι αρκετούς τους έχουν επηρεάσει τα άσχημα αποτελέσματα. Εμείς ακόμα και σήμερα λίγες ώρες μετά από ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα φωνάζουμε δυνατά ότι αυτή την χρονιά επιβάλετε να μην την αφήσουμε να αποτύχει. Καλούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο να σφίξεις τα δόντια όπως τα σφίγγουμε εμείς και να τα δώσει όλα στην ομάδα μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.

Να τις φέρουμε τις καλύτερες μέρες, να καθαρίζουμε εμείς τα παιχνίδια, να σταθούμε ακόμα μια φορά ασπίδα αυτής της αχάριστης όπως στεκόμαστε τόσα και τόσα πέτρινα χρόνια. Μία μέρα μετά το χθεσινό άσχημο αποτέλεσμα και έξι μέρες πριν το Φεστιβαλ εμείς έχουμε να σας κάνουμε ΜΟΝΟ ένα κάλεσμα ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ 1 – Μεγαλώνει συνεχώς η πράσινη οικογένεια στον παράδεισο, ας ελπίσουμε ο Πάρης και ο Αντώνης θα είναι οι τελευταίοι. Δύναμη στις οικογένειες τους.

Υ.Γ 2 – Όλες οι λεπτομέρειες για το 7ο Παγκύπριο Φεστιβάλ της ΘΥΡΑ 9 θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα».