Home TOP NEWS Τρεις “έγραψαν” 90λεπτο και δύο έπαιξαν ένα ημίχρονο

Τρεις “έγραψαν” 90λεπτο και δύο έπαιξαν ένα ημίχρονο

 


Χρόνο συμμετοχής πήραν το Σάββατο που πέρασε οι πέντε δανεικοί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τρεις να “γράφουν” 90λεπτο, ενώ δύο έπαιξαν ένα ημίχρονο. Ως γνωστόν ο έκτος παίκτης που βρίσκεται με υποσχετική μεταγραφή μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση, μετά τον τραυματισμό του. Ο Θεοδόσης Κύπρου δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον κρατάει εδώ και βδομάδες μακριά από το γήπεδο και ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα.

Τώρα, όσον αφορά αυτούς που αγωνίστηκαν, ο Γεράσιμος Φυλακτού σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, βοηθώντας την Πάφος FC να κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε ολόκληρο το ματς και σκόραρε το δεύτερο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

Στο αρχικό σχήμα του ΑΣΙΛ στη νίκη επί της Αγίας Νάπας ήταν ο Ανδρέας Σοφοκλέους, που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος σε όλο το παιχνίδι. Πέμπτο σερί παιχνίδι βασικός με την Ομόνοια Αραδίππου ο Άγγελος Χρυσοστόμου, που “έγραψε” το τέταρτο του 90λεπτο, στη νίκη επί της ΑΕΖ. Την ήττα από το ΘΟΪ γνώρισε ο Χαλκάνορας, με τον οποίο αγωνίστηκαν οι Σωτήρης Φιάκας και Απόλλωνας Βασιλείου. Οι δύο νεαροί πέρασαν στο παιχνίδι με την έναρξη της επανάληψης, με το τελικό σκορ να είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.