Home TOP NEWS Το βλέμμα μόνο στον Ερμή

Το βλέμμα μόνο στον Ερμή

Εθνικές ομάδες τέλος και σιγά σιγά οι διεθνείς επιστρέφουν στο Ηλίας Πούλλος. Το Γέρι γεμίζει από σήμερα, αν και όσοι αγωνίστηκαν χθες μάλλον αποθεραπεία θα δουν στο πρόγραμμα τους. Πλέον πάντως στο μυαλό όλων βρίσκεται μόνο ο Ερμής Αραδίππου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο ΓΣΖ την Κυριακή με μοναδικό στόχο τη νίκη και για αυτήν μπαίνει η δουλειά στο Ηλίας Πούλλος στην τελική της ευθεία, με το οπλοστάσιο του Πάμπου Χριστοδούλου να είναι πλήρες.


Προφανώς όλοι στο πράσινο στρατόπεδο ξέρουν πως έχουν καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο και πως από τους ίδιους θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Τα ίδια ακριβώς δεδομένα όμως ίσχυαν και για τα παιχνίδια με Πάφο, Αλκή και Ολυμπιακό. Από τους διαθέσιμους 9 βαθμούς η ομάδα μας πήρε μόνο τους 2, έτσι είναι αντιληπτό πως δεν αρκεί να είσαι καλύτερος, δεν αρκεί καν να παίζεις καλύτερα! Πρέπει να μετουσιώνεις την υπεροχή σου σε πολλά γκολ, πρέπει και να αποφεύγεις τα λάθη δώρα.

Η βαθμολογική συγκομιδή που αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου πρέπει να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι και να κάνουν τη δουλειά. Το πρώτο βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση είναι η συγκέντρωση, για αυτό από σήμερα το βλέμμα είναι στον Ερμή.