Home TOP NEWS Οι απαιτήσεις δεν πέφτουν

Οι απαιτήσεις δεν πέφτουν

 


Χθες μιλήσαμε εκτενώς για το τι πρέπει να γίνει κατά την άποψη μας μέχρι να στήσει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ κόκκαλο και να γίνει πρωταγωνίστρια. Πρέπει να δημιουργηθεί ένας κορμός πάνω στον οποίο θα στηριχθούμε για τα επόμενα χρόνια και κάθε μεταγραφική να προστίθεται ποιότητα. Πρέπει επίσης το ρόστερ να σφυρηλατηθεί με τέτοιο τρόπο, που να αντέχει την πίεση, να καταλάβει τη σημασία των ντέρμπι και να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Για να γίνουν τα πιο πίσω χρειάζεται χρόνος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα κάτσουμε πίσω και θα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ότι γίνει. Η τωρινή βαθμολογική μας θέση είναι ντροπή. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποχρέωση μέχρι το Γενάρη να συμμαζέψει την κατάσταση όσο συμμαζεύεται. Δεν έχουμε καμία απολύτως δικαιολογία, πετάξαμε βαθμούς δικούς μας στον κάλαθο των αχρήστων και βάλαμε τον εαυτό μας σε δύσκολη θέση. Όσο κι αν στηρίζουμε, αυτή η κατάσταση δεν είναι επιτρεπτή.

Όλοι όσοι είναι στο Ηλίας Πούλλος πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αρχίζοντας από το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα. Το λέμε ξανά, δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν απαιτούμε πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά, αλλά απαιτούμε τουλάχιστον μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να καθαρίζει τους μικρούς και να κτυπάει με ότι έχει και δεν έχει τα ντέρμπι.