Home TOP NEWS Η απίθανη στήριξη από το βόρειο πέταλο μέσα από τα χρόνια

Η απίθανη στήριξη από το βόρειο πέταλο μέσα από τα χρόνια


Από το 1992 με την ίδρυση της Θύρας 9, η εικόνα της “πράσινης” κερκίδας άλλαξε αισθητά, με τους οργανωμένους να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα στα ντέρμπι, πόσο μάλλον στο “αιώνιο”. Ασφαλώς, από το 1948 και την ίδρυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κόσμος ακολουθεί πιστά την ομάδα και τη στηρίζει, χωρίς να λείπουν οι δημιουργίες με πανό, σημαίες κλπ στις κερκίδες, όμως με τα χρόνια αυτό ανέβηκε επίπεδα.

Με την ανέγερση του νέου ΓΣΠ και την παρουσία της Θύρας 9 στο βόρειο πέταλο, οργανώθηκαν αρκετές εντυπωσιακές υποδοχές στην ομάδα μας! Στα πρώτα χρόνια με τεράστιες σημαίες, καπνογόνα φωτοβολίδες, ενώ αργότερα μπήκαν στη ζωή μας τα coreo με χαρτόνια. Πιο κάτω σας θυμίζουμε διάφορες στιγμές από δημιουργίες στο πέταλο σε αιώνιο ντέρμπι.

Στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2001-2002 (απ’ όταν ξεκινάει το αρχείο μας) σηκώθηκαν λωρίδες στα χρώματα της ομάδας μας.

Στο δεύτερο γύρο πάλι γεμάτο ασφαλώς το πέταλο, οι οργανωμένοι άναψαν φωτοβολίδες.

Το ιστορικό γιγαγνοπανό στα χρώματα της ομάδας μας, που στη μέση έγραφε με τεράστια γράμματα “ΘΥΡΑ 9”, σήκωσαν στο πρώτο αιώνιο της αγωνιστικής περιόδου 2002-2003. Μπροστά στο πέταλο ξεχώριζε ασφαλώς το πανό “Θέλουμε αίμα στις φανέλες σας”.

Στο β’ γύρο, στην προτελευταία αγωνιστική, εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ νικούσε θα κατακτούσε μαθηματικά το Πρωτάθλημα (κάτι που έγινε την τελευταία αγωνιστική τελικά), με την υποδοχή να γίνεται με καπνογόνα και φωτοβολίδες, σε ένα κατάμεστο βόρειο πέταλο.

Με άναμμα φωτοβολίδων σ’ όλη την κερκίδα υποδέχτηκαν στο πρώτο αιώνιο της αγωνιστικής περιόδου 2003-2004 την ομάδα μας οι οργανωμένοι.

Στο ματς του β’ γύρου η ΘΥΡΑ 9 ανακοίνωσε αποχή, με βόρειο πέταλο και ανατολική να είναι σχεδόν άδειες. Παρ’ όλα αυτά, μερικοί δεν άντεξαν και έδωσαν το παρών τους, κάνοντας πάρτι (με τη βοήθεια της ομάδας που κέρδισε στο γήπεδο) στην κερκίδα απέναντι σε περίπου δέκα χιλιάδες οπαδούς της αντιπάλου.

Στο πρώτο αιώνιο την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 το βόρειο πέταλο γέμισε μπαλόνια, ενώ ασφαλώς δεν έλειψαν οι φωτοβολίδες.

Φωτοβολίδες και στο ντέρμπι του β’ γύρου.

Και τι δεν είχε η υποδοχή της ομάδας μας στο αιώνιο ντέρμπι του πρώτου γύρου την αγωνιστική περίοδο 2005-2006. Λωρίδες, τεράστιες σημαίες, πλακάτ, φωτοβολίδες, σε ένα γεμάτο πέταλο.

Χαρτάκια με την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, για την έναρξη του αιώνιου ντέρμπι στο β’ γύρο.

Αιώνιο ντέρμπι στην πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου 2006-2007 και στο βόρειο πέταλο δεν έπεφτε καρφίτσα.

Πιο κάτω εικόνα από την υποδοχή στους “πράσινους” στο ματς του β’ γύρου, που μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ιάσονας Χαπέσιης…

Ξανά γεμάτο πέταλο, με φωνή και τραγούδι όλο το 90λεπτο, στο πρώτο από τα τέσσερα αιώνια ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008, όπου εντάχθηκαν τα play-off στο Πρωτάθλημα!

“ΟΜΟΝΟΙΑ ένα ατέλειωτο ταξίδι”, με ένα καράβι να περνάει από το πλήθος!

Από το πρώτο αιώνιο στα play-off.

Από το ντέρμπι στο β’ γύρο της δεύτερης φάσης.

Η υποδοχή στο πέταλο στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009.

Με το εντυπωσιακό coreo “όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε σένα” υποδέχτηκε το βόρειο πέταλο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ακόμη μια απίθανη δημιουργία coreo, “με τριφύλλι στην καρδιά”, στο πρώτο αιώνιο των play-off.

Απ’ το τελευταίο της χρονιάς, που διακόπηκε…

Συνέχεια στα εντυπωσιακά coreo, με τους οργανωμένους να λένε “In this country we play by our rules” στο αιώνιο ντέρμπι του πρώτου γύρου την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Το πιο κάτω άφησε εποχή, στο ματς του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας!

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή στο πρώτο ματς των play-off, σε μια έξυπνη ιδέα που εκπληκτική σε δημιουργία. “Οι εποχές αλλάζουν, μα όλα ίδια μοιάζουν”.

Έτσι υποδέχτηκαν στο βόρειο πέταλο την ομάδα μας, που στο τέλος της βραδιάς με τη νίκη της κατέκτησε το Πρωτάθλημα!

Το coreo που ετοίμασαν στο βόρειο πέταλο στο αιώνιο ντέρμπι του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας στην αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Ακόμη μια όμορφη δημιουργία από τους οργανωμένους, στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

“The real terror of Nicosia” τόνισαν οι οργανωμένοι στο αιώνιο ντέρμπι του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας.

Φωτοβολίδες σε όλο το πέταλο, στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Με καπνογόνα στα χρώματα της ομάδας μας, η υποδοχή στον αγώνα του β’ γύρου.

Κάτι απ’ τα παλιά στο αιώνιο ντέρμπι των play-off εκείνης της περιόδου.

ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια στις καρδιές μας, το μήνυμα των οργανωμένων στο τελευταίο αιώνιο ντέρμπι της χρονιάς.

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι “τρελοί” στο πέταλο, στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Ξεκάθαρο το μήνυμα με το τεράστιο πανό μπροστά από το πέταλο, στο παιχνίδι του β’ γύρου.

Coreo στο τελευταίο αιώνιο ντέρμπι της χρονιάς, με το πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι να λέει “είμαστε σταγόνες επερχόμενης καταιγίδας”.

Φωτοβολίδες σε όλο το πέταλο άναψαν στο αιώνιο ντέρμπι του β’ γύρου την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και το κεντρικό πανό έγραφε “When passion leads to madness”.

Το ιστορικό πανό “Θέλουμε αίμα στις φανέλες σας” έκανε ξανά την εμφάνιση του και από πίσω δεκάδες φωτοβολίδες και καπνογόνα. Η είσοδος των οργανωμένων στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Στο τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς η υποδοχή στο βόρειο πέταλο ήταν η πιο κάτω.

“Hoist the colours high, never shall we die”. Εικόνα από το αιώνιο ντέρμπι του πρώτου γύρου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, 2016-2107.

Στο αιώνιο ντέρμπι των play-off, στο πρώτο ματς, έγινε το πιο κάτω coreo.

Έτσι ήταν το βόρειο πέταλο στο τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς.