Home TOP NEWS Ασπίδα Διοίκησης στο τεχνικό επιτελείο, αυστηρό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές

Ασπίδα Διοίκησης στο τεχνικό επιτελείο, αυστηρό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές

 


Στην επόμενη μέρα βρίσκονται ήδη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά το ισόπαλο παιγνίδι με τον Άρη στη Λεμεσό και όσα ακολούθησαν στο… τρίτο ημίχρονο του αγώνα. Η απάντηση της Διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου και μέσω δήλωσης του Προέδρου του Συλλόγου, δεν μπορούσε να ήταν πιο άμεση. Κλίμα ομοφωνίας υπήρχε, πληροφορούμαστε και στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, όπου όλες οι απόψεις σύγκλιναν ότι στην προσπάθεια επιστροφής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε πρωταγωνιστική πορεία, θα βρίσκεται το υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο.

Εκ των πραγμάτων, στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων, ως προς τη διάγνωση του προβλήματος. Διοίκηση και Τεχνική Ηγεσία αναγνωρίζουν κάποια λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό σε θέσεις κλειδιά και δεν υπάρχει διάθεση απόκρυψης οποιωνδήποτε αδυναμιών κάτω από το χαλί. Εκφράζεται αποφασιστικότητα για να διορθωθούν με την πρώτη ευκαιρία, εννοώντας προφανώς τη μεταγραφική Ιανουαρίου.

Αυστηρό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές έστειλε ήδη ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Τζιωνής και ο Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Ανδρέας Πασιουρτίδης. Τονίστηκε στους ποδοσφαιριστές ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει να γίνει ξανά μόνιμη πρωταγωνίστρια στο Κυπριακό πρωτάθλημα και σε αυτήν την προσπάθεια χωρούν μόνο όσοι μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες που υπάρχουν.

Δεν αποκλείεται, μαθαίνουμε, η λήψη πειθαρχικών μέτρων για κάποια κρούσματα που εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ξεκάθαρο, πλέον, πως τα λουριά για τους ποδοσφαιριστές σφίγγουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο καθένας μπορεί να καθορίσει το μέλλον του στην ομάδα μέσα από την παρουσία του στο γήπεδο. Με λίγα λόγια, αυτοί που μπορούν μένουν. Τους υπόλοιπους, δεν θα τους σηκώνει το κλίμα.