Home TOP NEWS Χειροκρότημα, όταν έρθουν οι νίκες

Χειροκρότημα, όταν έρθουν οι νίκες

 


Αναγνωρίζουμε όλοι την προσπάθεια που έγινε χθες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη και άξιζε περισσότερα από όσα πήρε, μέχρι και ο αντίπαλος προπονητής το είπε. Αναγνωρίζουμε επίσης πως το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του ματς, είναι σημαντικό για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψην τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για να στήσει “κόκκαλο” η ομάδα και να σταματήσει το ράβε ξήλωνε. Στο χειροκρότημα στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας.

Εκείνο που θέλει να τονίσει το κείμενο, είναι πως η προσπάθεια πρέπει να εκτιμάται και να αναγνωρίζεται, οι απαιτήσεις όμως δεν πρέπει ποτέ να πέσουν. Χάσαμε ένα αιώνιο ντέρμπι. Δεν θα πούμε “άλλο ένα” γιατί η εικόνα μας δεν θύμιζε αυτή των περασμένων χρόνων, αλλά η ήττα είναι ήττα. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Για αυτό θα πούμε τα τετριμμένα “συνεχίζουμε” και “κρατάμε τα θετικά”, θα υπενθυμίσουμε όμως και ότι χάσαμε, μείναμε πίσω στη βαθμολογία και έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε.

Προτιμάμε λοιπόν να χειροκροτήσουμε όταν έρθουν οι νίκες. Με εικόνα σαν τη χθεσινή δεν θα αργήσουν, οπότε ελπίζουμε να κτίσουμε στην εμφάνιση και να αλλάξουμε τα αποτελέσματα.