Home TOP NEWS Χρόνια πολλά στο μάγο Νούνο Ασσίς!

Χρόνια πολλά στο μάγο Νούνο Ασσίς!


Στα χρόνια της ξηρασίας που διανύουμε, η παρουσία του μοιάζει με όαση. Ο Νούνο Ασσίς, ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ στα 35 του για να βάλει το όνομα του πλάι σε μεγάλους θρύλους της ιστορίας μας κι ας μην συνοδεύτηκε το πέρασμα του με πολλούς τίτλους. Ο Ασσίς, ήταν πιθανότατα το κορυφαίο δεκάρι που είδαμε να περνάει από τα γήπεδα μας και σίγουρα ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν στην Κύπρο.

Μάγος εντός του γηπέδου, ηγέτης εκτός αυτού, τέτοιος ήταν ο Νούνο. Για τα όσα έκανε στις τέσσερις γραμμές, υπάρχουν βίντεο για να τα υπενθυμίζουν. Εκτός αυτού ήταν πιο αθόρυβος, αλλά ηγέτης! Απέφευγε τις δηλώσεις κάθε φορά που περνούσε από τη μικτή ζώνη του ΓΣΠ. Μια φορά αποφάσισε να μιλήσει και ήταν για να μας πει “όλοι αυτοί που βρίζουν τον Οικονομίδη, δεν έχουν θέση στη κερκίδα. Δεν βοηθάνε τον παίκτη, δεν βοηθάνε ούτε την ομάδα”.

Ο Ασσίς γίνεται σήμερα 40 ετών μιας και είναι γεννημένος 25 Νοεμβρίου 1977. Σίγουρα όλοι θα τον θέλαμε άλλη μια χρονιά, αλλά δυστυχώς ο χρόνος πίσω δεν γυρνάει. Η ιστοσελίδα μας εύχεται στο μάγο χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Μακάρι να έχει κάθε καλό σε προσωπικό επίπεδο. Σε επαγγελματικό, είμαστε βέβαιοι πως αργά ή γρήγορα, θα συνεργαστεί ξανά με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δείτε όλα τα γκολ του μάγου με τη φανέλα της ομάδας μας: