Home TOP NEWS Δεδομένα αλλαγμένη

Δεδομένα αλλαγμένη

Αλλαγές σε πρόσωπα θα έχουμε στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σύγκριση με αυτήν κόντρα στο Αποέλ, ανεξάρτητα από την τακτική και το σύστημα που θα επιλέξει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο κόουτς μπορεί να υπολογίζει αυτή την εβδομάδα και στους Παναγή-Φαμπρίτσιο που έμειναν εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού και τιμωρίας αντίστοιχα. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα έχει στην διάθεση του τον Τζαΐλσον που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει.


Η πρώτη αλλαγή που ίσως δούμε είναι στον άσσο, με τον Κωνσταντίνο Παναγή να επιστρέφει, εκτός κι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και παραμείνει ο Χριστοδούλου. Εφόσον δεν προλάβει ο Τζαΐλσον, δεξιός οπισθοφύλακας θα παίξει ο Μάριος Δημητρίου, ο ποδοσφαιριστής δηλαδή που είχε αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο και στο αιώνιο ντέρμπι. Τέλος ο Φαμπρίτσιο θέλει να εκτοπίσει ένα εκ των Κατελάρη και Γουίλιαμ, θεωρούμε όμως πως δύσκολα ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αλλάξει εκ νέου το ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο κέντρο της άμυνας.

Από και και πέρα, η τριάδα του άξονα δεν αλλάζει, αλλά στα φτερά μια θέση είναι υπό διεκδίκηση, σε περίπτωση που ο κόουτς παίξει με 4-3-3. Στην μια πτέρυγα θα είναι ο Χριστοφή, στην άλλη μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε εκ των Ράφα Λόπες, Τζαρσίνιο και Λεάντρο.