Home TOP NEWS Δύσκολη συνέχεια

Δύσκολη συνέχεια

Όχι πως μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι εύκολα αλλά θεωρούμε ότι με δική μας ευθύνη καταστρέψαμε ένα ευνοϊκό πρόγραμμα. Αλλιώς φανταζόμασταν τη βαθμολογική συγκομιδή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτό το σημείο. Μάλιστα, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού μέχρι το τέλος του χρόνου έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα.


Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή την Κυριακή τη Δόξα εκτός έδρας και όπως έχουμε ήδη γράψει, η ομάδα παραπαίει μακριά από την έδρα της. Στη συνέχεια ταξιδεύουμε στη Λάρνακα για το πρώτο παιχνίδι του Β γύρου με την ΑΕΚ ενώ μετά θα αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα στο γήπεδο μας. Μετά από τα δυο ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας, μια ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει στο γήπεδο της. Η σεζόν κλείνει με αντίπαλο της Πάφο στο ΓΣΠ, μια ομάδα που μας κέρδισε στον Α γύρο.

Είναι φανερό ότι η συνέχεια γίνεται πολύ δύσκολη μετά και τα τελευταία αποτελέσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να ανατρέψει την κατάσταση και για να το πετύχει πρέπει να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων.