Home TOP NEWS Οι ευθύνες του Πάμπου

Οι ευθύνες του Πάμπου

 


Την στήριξη μας στον προπονητή την δηλώσαμε από την αρχή της σεζόν και την επαναλάβαμε μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κρύψουμε τις ευθύνες του κόουτς κάτω από το χαλί. Προπονητής είναι και είτε η ομάδα κερδίζει είτε χάνει, είναι ο άνθρωπος που κουβαλά σημαντικό μέρος της ευθύνης.

Με μεγάλη μας απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που είχε η ομάδα για να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα, αυτό δεν έγινε. Ο Πάμπος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο τον περασμένο Μάρτη και είχε όλο το χρόνο μπροστά του για να ετοιμάσει την ομάδα. Με τέτοιο ευνοϊκό πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές περιμέναμε μια πιο έτοιμη ΟΜΟΝΟΙΑ, μαζεύοντας περισσότερους βαθμούς. Επίσης, παρά το γεγονός ότι μετά από αρκετά χρόνια το ρόστερ ήταν συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό πριν από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μοιάζει συμπαγής ομάδα.

Προδομένος ή όχι από κάποιους ποδοσφαιριστές, ο Πάμπος και όλο το τεχνικό τιμ έχουν την ευθύνη αφού ήταν δικές τους επιλογές. Ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται ακόμη ενώ άλλοι δεν δείχνουν να αποδίδουν στα επίπεδα που ανέμενε ο κόουτς. Σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής μας πρέπει να αποφασίσει από πολύ νωρίς ποιοι και πόσοι μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν. Το πρωτάθλημα καλά καλά δεν άρχισε και υπάρχει ανάγκη για ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Άλλο ένα στοιχείο που βγάζει μάτι είναι τα νεύρα την ώρα του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι νευρικοί από το πρώτο λεπτό, έχουν το μυαλό τους σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις οδηγίες και αυτό έχει επίπτωση στην απόδοση της ομάδας. Ειδικά όταν η ομάδα δέχεται γκολ, χάνεται το καθαρό μυαλό και η αντίδραση που θα γυρίσει το παιχνίδι. Ο μόνος αρμόδιος την ώρα του παιχνιδιού είναι ο προπονητής μιας ομάδας και ο Πάμπος Χριστοδούλου πρέπει να βρει τρόπο οι ποδοσφαιριστές μας να μένουν συγκεντρωμένοι στο στόχο όλο το 90λεπτο ανεξάρτητα από το σκορ.

Θα επαναλάβουμε την στήριξη στο πρόσωπο του κόουτς αφού πιστεύουμε ότι το να αλλάζεις προπονητή κάθε τρεις και λίγο δεν είναι η λύση. Την δοκιμάσαμε άλλωστε. Από την άλλη πιστεύουμε ότι ο Πάμπος έχει τις ικανότητες να επαναφέρει την βασίλισσα εκεί που τις αξίζει. Οι ηγέτες φαίνονται στα δύσκολα και ο συγκεκριμένος προπονητής έχει το πακέτο που χρειάζεται για να οδηγήσει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στα ψηλά. Είναι η ώρα να μιλήσει η προσωπικότητα και το προπονητικό ταλέντο του κόουτς.