Home TOP NEWS Ερωτηματικά παντού

Ερωτηματικά παντού

Όποιος κι αν δοκιμάσει να μαντέψει την εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο αιώνιο, 5 μέρες πριν το ματς, μάλλον θα πέσει έξω. Είναι τόσα πολλά τα ερωτηματικά που πρέπει να είσαι στο μυαλό του Πάμπου Χριστοδούλου για να έχεις έστω μια ένδειξη του τι θα παρατάξει. Και δεν αφορά μόνο το σχηματισμό αυτό που λέμε πιο πίσω, αλλά και τα πρόσωπα. Υπάρχουν τιμωρημένοι, υπάρχουν τραυματίες, υπάρχουν και αμφίβολοι.


Ξεκινάμε από τον άσσο. Ο Φελτχούιζεν φαίνεται να έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή και ο Παναγή είναι αμφίβολος. Θα δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Ολλανδό ο κόουτς, θα ξεκινήσει τον Παναγή αν δεν είναι στο 100% ή θα κάνει ντεμπούτο ο Αντρέας Χριστοδούλου; Ο Παναγή, εφόσον νιώθει καλά, είναι το φαβορί, τίποτα δεν είναι βέβαιο όμως.

Στην άμυνα ο Φαμπρίτσιο είναι τιμωρημένος. Λογικά τη θέση του πλάι στον Κατελάρη θα πάρει ο Γουίλιαμ. Αν όμως ο κόουτς επιλέξει να βάλει το Φάνο στα χαφ ποιος παίζει δίπλα στον Βραζιλιάνο; Ο Εκίθα λογικά προλαβαίνει, θα κάνει ντεμπούτο σε αιώνιο όμως; Και τέλος αριστερά θα παραμείνει βασικός ο Καντέ ή θα επιλέξει Μαργκάσα ο Πάμπος;

Στον άξονα τα πράγματα είναι λίγο πιο καθαρά, αφού τις δυο θέσεις θα πάρουν οι Άλεξ και Κανού. Την τρίτη διεκδικούν Μαργκάσα, Κατελάρης και Μαδούρο, με την επιλογή να επηρεάζει προφανώς και την άμυνα. Στα φτερά είναι είναι όλοι διαθέσιμοι, θα πάει ξανά με τη συντηρητική επιλογή του Ρενάτο ο κόουτς αριστερά ή θα επιλέξει καθαρόαιμους ακραίους; Και τέλος, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ο Χριστοφή; Γιατί αν είναι ένα ματς που θέλουμε τον καλό Δημήτρη, είναι το αιώνιο.