Home TOP NEWS Κανονικά ο Μαντούρο, καλύτερα οι Παναγή και Εκίθα

Κανονικά ο Μαντούρο, καλύτερα οι Παναγή και Εκίθα

 


Καλά είναι τα νέα από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας αφού τα αγωνιστικά προβλήματα μειώθηκαν. Στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Μαντούρο, που ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα μετά από αρκετές μέρες. Ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για τους Παναγή και Εκίθα. Ο πρώτος, μετά και την θεραπεία που είχε, θα δοκιμάσει την Κυριακή να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Αν δεν νιώσει κάποιο πόνο, τίθεται αυτόματα στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου. Από την άλλη, ο Ισπανός κεντρικός ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και από βδομάδας θα έχουμε νεότερα.

Θυμίζουμε ότι ο Κατελάρης, που βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο εξωτερικό, αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις. Για αυτό το λόγο θεωρήθηκε ορθότερο να προφυλαχθεί και να μην πάρει χρόνο στο φιλικό της Κύπρου απέναντι στη Γεωργία. Στις επόμενες προπονήσεις θα διαφανεί εάν είναι σε καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστεί απέναντι στην Αρμενία.

Στη σημερινή προπόνηση οι “πράσινοι” πέραν από την τακτική που θα ακολουθήσουν στο αιώνιο, έπαιξαν και δίτερμα. Με την επιστροφή των διεθνών ο Πάμπος Χριστοδούλου θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής. Για αύριο ο κόουτς παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.