Home TOP NEWS Κλήση σε τρεις “πράσινους” για φιλικά της Εθνικής στο εξωτερικό

Κλήση σε τρεις “πράσινους” για φιλικά της Εθνικής στο εξωτερικό

 


Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων τρεις “πράσινοι”, βρίσκονται στην κλήση του Ραν Μπεν Σιμόν για τα δύο φιλικά στο εξωτερικό. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου κάλεσε τους Δημήτρη Χριστοφή, Ρενάτο Μαρκάσα και Φάνο Κατελάρη για τις αναμετρήσεις με Γεωργία και Αρμενία στις 10 και 13 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, με προπόνηση στο Μακάρειο.

Την Τρίτη το πρωί θα γίνει προπόνηση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για τη Γεωργία. Ο αγώνας Γεωργίας – Κύπρου θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 17:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Κύπρου) στο Στάδιο «Tengiz Burjanadze» στην πόλη Γκόρι.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το πρωί η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αρμενία και τη Δευτέρα 13 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Αρμενία στις 18:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Κύπρου). Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο «Vazgen Sargsyan» στην πόλη Ερεβάν. Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της Δευτέρας.