Home TOP NEWS Κλείστε θέση στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν

Κλείστε θέση στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν

 


Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι και οι φίλαθλοι μπήκαν στους ρυθμούς του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 19:00. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει το Αποέλ ως τυπικά γηπεδούχος και οι οπαδοί της ομάδας μας έχουν στη διάθεση τους τρεις κερκίδες. Τα εισιτήρια του πρώτου αιώνιου ντέρμπι της σεζόν κυκλοφόρησαν από την περασμένη βδομάδα και η προπώληση συνεχίζεται κανονικά. Από έξι σημεία παγκύπρια γίνεται η διάθεση, ενώ μπορείτε να κλείσετε θέση και διαδικτυακά.

Στο “τριφύλλι” όρισαν το κανονικό εισιτήριο στα 20 ευρώ και το μαθητικό στα 10 ευρώ, που δικαίωμα αγοράς του έχουν άτομα από 13 μέχρι και 24 χρόνων. Όσον αφορά τα παιδικά εισιτήρια, για κάτω των 12 χρονών, διατίθενται μόνο από τα Εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel” και μέσω του Online Ticketing. Η προπώληση θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης από πέντε σημεία, ενώ την Παρασκευή θα συνεχίζεται από τα εκδοτήρια μέχρι τις 14:00 και Online μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Το ωράριο στα Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel» έχεις ως εξής: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη: 09:00-13:00 και 15:00-18:30 & Παρασκευή: 09:00-14:00.

Στο ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσός Σύλλογος Αναγέννηση Προσφύγων, στο ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας Σύλλογος Αναγέννησης, στο ΣΥ.ΦΙ. Πάφου, στο Αυγόρου, Καφετέρια “Παντελής” – 99617798, στο fan club της Θύρας 9, εισιτήρια θα υπάρχουν σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, αύριο Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη από τις 18:00 μέχρι τις 20:00. Σε όλες τις επαρχίες η προπώληση θα γίνεται στο διάστημα αυτών των δύο ωρών.

Ως γνωστών, εισιτήρια πωλούνται και στο Online Ticketing, με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα μέχρι την Παρασκευή στις 16:00.