Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στο αιώνιο

Match Report: Ήττα στο αιώνιο

Καλύτερη από τον αντίπαλο της σε όλο σχεδόν το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά χαμένη. Η ομάδα μας είχε κατοχή, έφτιαξε πολλές τελικές, νικήθηκε σε όλες όμως από τον Πέρεθ ενώ στον αντίποδα το Αποέλ σκόραρε στα 3 του σουτ στο τέρμα. Άδικη η ήττα, αλλά παραμένει ήττα. Και σαφώς δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε εμφανίσεις, ΟΜΟΝΟΙΑ μας λένε και το μόνο που μετράει είναι πως χάσαμε.


Α’ ημίχρονο

Τρεις κεφαλιές ήταν οι καλές φάσεις στα πρώτα 30 λεπτά, δυο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μια για το Αποέλ. Η πιο μεγάλη ήταν για την ομάδα μας και ήρθε πρώτη χρονικά, στο 10′, όταν Χριστοφή και Τζαΐλσον συνεργάστηκαν όμορφα, ο Βραζιλιάνος έκανε σέντρα και η κεφαλιά του Λόπες έφυγε άουτ. Άουτ έφυγε και μια κεφαλιά του Ντάρμπισαϊαρ στο 13′ όπως και μια για τον αντίπαλο 3 λεπτά μετά. Κατά τα άλλα τακτικά οι δυο ομάδες έμοιαζαν αρκετά και καμία δεν κατάφερε να κυριαρχήσει.

Ακριβώς στο 30′ ήρθε και ευκαιρία με σουτ. Ο Κανού κέρδισε κάποια μέτρα και έκανε σουτ λίγο έξω από τη περιοχή, είδε το Πέρεθ όμως σε ετοιμότητα να πέφτει στη γωνιά του και να αποκρούει. Από το σημείο αυτό και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ το Αποέλ επέλεξε να περιμένει την ομάδα μας και να ψάξει την κόντρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που έφτιαξε προϋποθέσεις για κάτι καλό, χωρίς όμως μεγάλη ευκαιρία. Στο 45′ μια καλή σέντρα του Χριστοφή στο δεύτερο δοκάρι βρήκε μόνο τον Κανού, αλλά η μπάλα ήταν ελαφρώς πάνω από τον Βραζιλιάνο που δεν κατάφερε να την κατευθύνει προς το τέρμα. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

B’ ημίχρονο

Με σουτ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε η επανάληψη. Ο Τζαΐλσον έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ, δεν ανησύχησε όμως τον Πέρεθ που απέκρουσε εύκολα. Μέχρι το 50′ ήρθαν και μια διπλή ευκαιρία. Στο λεπτό εκείνο ο Χριστοφή έκανε ωραία ενέργεια και σουτ με το αριστερό, είδε όμως τον Πέρεθ αυτή τη φορά να αποκρούει ασταθώς και δύσκολα. Στην επαναφορά ο Τζαΐλσον έκανε νέο σουτ, λίγο άουτ. Ο Πέρεθ βγήκε νικητής και στο 57′, μετά από σουτ του Κανού αλλά και στο 62′ μετά από εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Ντάρμπισαϊαρ.

Τελικά στο πρώτο σουτ του Αποέλ στην εστία, ήρθε το γκολ. Στο 66′ ο Ζαχίντ υποδέχθηκε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής μας, βρήκε χώρο μπροστά του και σούταρε στη γωνία, νικώντας τον Χριστοδούλου και κάνοντας το 0-1. Ο Χριστοφή θέλησε να απαντήσει στο 70′ με γυριστό, είδε όμως τον Πέρεθ να κάνει άλλη μια απόκρουση. Στο 75′ ήρθε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊαρ να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Πέρεθ να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Εκεί που ο Πέρεθ έπιανε τα πάντα, στην αντίπερα όχθη, το Αποέλ ότι σουτ έκανε, εβαζε γκολ. Στο 2ο λοιπόν σου του Ζαχίντ που πήγε στο τέρμα, ο αιώνιος μας έκανε το 0-2 στο 77′. Πραγματικά άδικο το αποτέλεσμα αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε πολλαπλάσιες ευκαιρίες. Το παιχνίδι φάνηκε να τελειώνει, μέχρι που ο Βούρος κατάφερε ότι δεν πέτυχαν οι παίκτες μας, να σκοράρει εις βάρος του Πέρεθ. Μετά από σέντρα του Ζαρσίνιο, ο Βούρος έκανε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και μέσα, κάνοντας το 1-2 στο 81′.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε πίεση και σχεδόν όλοι οι παίκτες της μπήκαν στη περιοχή του Αποέλ. Πέραν από κάποια σουτ όμως που έφυγαν εκτός εστίας και κάποια επικίνδυνα γεμίσματα που έδιωξαν οι αμυντικοί του αντιπάλου, δεν έφτιαξε μεγάλες φάσεις. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, το Αποέλ σκόραρε και στο 3ο του σουτ διαμορφώνοντας το 1-3 με τον Εφραίμ στο 90+3′.

Συμπερασματικά 

Το νόμισμα έχει δυο όψεις, αλλά δυστυχώς το ένα μόνο είναι που μετρά. Πρώτη φορά μετά από χρόνια που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη του Αποέλ και το παίζει μπάλα. Από την άλλη όμως, άλλη μια ήττα και αυτή είναι που μένει. Δεν αρκεί η μπάλα, τα αποτελέσματα είναι που μένουν, οπότε φεύγουμε με σκυμμένο κεφάλι.