Home TOP NEWS Η μεταγραφική συζητιέται πλέον ανοικτά

Η μεταγραφική συζητιέται πλέον ανοικτά

Συνήθως τέτοιο καιρό, ξεκινάνε τα μεταγραφικά σενάρια. Συνήθως επίσης συστήνουμε υπομονή και συγκέντρωση στο αγωνιστικό, αφού εκείνο είναι που δίνει βαθμούς. Και φέτος το ίδιο κάναμε και μάλιστα επανειλημμένα. Έχουμε μπροστά μας Δόξα, ΑΕΚ, Απόλλωνα, Άχνα και Πάφο πριν μπορέσουμε να κάνουμε μεταγραφή και πρέπει να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών, δηλαδή 15. Δεν μας παίρνει άλλωστε να χάσουμε κι άλλους βαθμούς και να μείνουμε ακόμα περισσότερο πίσω.


Είναι πάντως η πρώτη χρονιά που η μεταγραφική συζητιέται ανοικτά. Σχετικά λόγο έκαναν τόσο ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Πάμπος Χριστοδούλου, όσο και ο εκπρόσωπος τύπου της, Αντρέας Δημητρίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει μέσω της ενίσχυσης να βελτιώσει την ποιότητα του ρόστερ της, με στόχο όχι μόνο να πετύχει τους φετινούς στόχους της, αλλά και να προσθέσει στους παίκτες που θα αποτελέσουν τον κορμό της μακροπρόθεσμα. Με άλλα λόγια θέλει να κάνει μεταγραφές παικτών που θα στεριώσουν εδώ.

Όσον αφορά τώρα τις θέσεις που θα κινηθεί είναι λίγο πολύ γνωστές και προκύπτουν από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποφέρει μεσοαμυντικά, έτσι θα αποκτηθούν τερματοφύλακας, αμυντικός μέσος και πιθανότατα κεντρικός αμυντικός, ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Εκίθα. Δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει τέταρτη κίνηση, εάν όμως ληφθεί τέτοια απόφαση, θα αφορά επιτελικό μέσο.