Home TOP NEWS Να προσθέσουν ποιότητα

Να προσθέσουν ποιότητα

 


Ξανά στο προσκήνιο η μεταγραφολογία. Τα τελευταία χρόνια είναι το αγαπημένο χόμπι των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ. Και δυστυχώς όσο δεν στήνουμε ομάδα και κορμό, θα συνεχίσει να είναι. Εδώ και κάποιες μέρες έχει διαρρεύσει το ταξίδι του Πάμπου Χριστοδούλου και του Μάκη Παπαϊωάννου στην Βουλγαρία, χθες γράφτηκαν και κάποια πράγματα για τις θέσεις που κοιτάζουν. Το σημαντικό είναι όποιοι κι αν έρθουν, να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ και να μην γίνουν μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών.

Θέλει μεγάλη προσοχή η περίοδος Ιανουαρίου. Αν δεν έχει και λεφτά να δώσει για να αποκτήσει παίκτες με πολλά παιχνίδια στα πόδια, μια ομάδα αναγκάζεται να στοχεύσει άλλους με λιγότερα αγωνιστικά λεπτά και να τους ανεβάσει. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς τις μεταγραφές μας αυτή τη περίοδο τα τελευταία 5 χρόνια και θα καταλάβει πως ελάχιστες μας έχουν βγει. Ε λοιπόν ο Πάμπος Χριστοδούλου ξέρει πως πρέπει να του βγουν και οι τέσσερις, οπότε η επιλογή πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ποιότητα σε κάποιες θέσεις, όμως υστερεί σε κάποιες άλλες. Έχει ανάγκη τη ποιοτική ενίσχυση αν είναι να κτυπήσει τους στόχους της και ευχή όλων μας είναι ο Πάμπος να πετύχει τις μεταγραφές του.