Home TOP NEWS Οι νίκες χτίζουν νοοτροπία

Οι νίκες χτίζουν νοοτροπία

 


Αιώνιο ντέρμπι έχουμε σήμερα (19:00 live OmonoiaNews & Primetel) και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του. Στόχος είναι η νίκη με όποιον και αν αγωνιζόμαστε, έτσι και σήμερα οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να την πάρουμε. Πέραν από τους βαθμούς, που αυτή τη στιγμή δείχνουν να έχουν τη λιγότερη αξία λόγω του ότι είμαστε ακόμα στην αρχή, η νίκη χτίζει νοοτροπία και είναι ένας τομέας στον οποίο νοσούμε τα τελευταία χρόνια.

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές μέχρι σήμερα, ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούταν περισσότερους βαθμούς, ναι παρουσιάστηκε καλύτερη από τους περισσότερους αντίπαλους της, όμως στο ποδόσφαιρο μένει το αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής δεν το έχουμε γι’ αυτό και κάθε φορά που πάμε να αναπτύξουμε δυναμική γκρεμίζεται την επόμενη βδομάδα. Αλλιώς θα μιλούσαμε τώρα αν παίζαμε λιγότερη μπάλα και παίρναμε περισσότερους βαθμούς. Μέσω των νικών θα αρχίσουμε να χτίζουμε νοοτροπία νικητή και μέταλλο ομάδας που αρνείται να χάσει. Κανείς δεν έχτισε τα πιο πάνω με καλές εμφανίσεις.

Πρέπει να αρχίσουμε να σηκώνουμε ανάστημα γιατί έχουμε αργήσει ήδη. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει πιο άμεσος τρόπος να το κάνουμε πέραν από το να πάρουμε νίκες. Και μια νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε επιτέλους την ομάδα που θα στοχεύει το πρωτάθλημα. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.