Home TOP NEWS Η νίκη φέρνει χρόνο

Η νίκη φέρνει χρόνο

 


Τον Άρη Λεμεσού στο Τσίρειο στάδιο αντιμετωπίζει η ομάδα μας αυτό το Σάββατο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν της νίκης με το παιχνίδι κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικό.

Οι πράσινοι οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί και να κερδίσουν για να πάνε στη διακοπή με ηρεμία. Μια ενδεχόμενη νίκη με καλή εμφάνιση θα επαναφέρει την καλή ψυχολογία ενώ θα δώσει χρόνο στο τεχνικό επιτελείο να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες παρουσιάστηκαν στα τελευταία παιχνίδια. Ας μην ξεχνάμε ότι έρχεται αιώνιο και οφείλουμε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Κάθε παιχνίδι στην ώρα του φυσικά, αλλά το επόμενο είναι καθοριστικό.

Πέραν τούτου, οι βαθμοί είναι η ουσία και τους χρειαζόμαστε για να ανέβουμε κι’ άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Μόνο νίκη λοιπόν, αρκετούς βαθμούς πετάξαμε στον κάλαθο των αχρήστων και πλέον δεν μπορούμε να έχουμε καμιά δικαιολογία αν θέλουμε να βλέπουμε ψηλά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ομάδα πρέπει να πάρει το τρίποντο που ενδεχομένως θα την ανεβάσει και σκαλοπάτια στη βαθμολογία.