Home TOP NEWS Η νίκη περνά μέσα από την άμυνα

Η νίκη περνά μέσα από την άμυνα

 


 

Τα λάθη στην άμυνα είναι που πληρώνει μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό έγινε αντιληπτό από όλους. Πέραν των ατομικών λαθών, σε ορισμένα παιχνίδια παρατηρήθηκε πρόβλημα στη συνολική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και ο Πάμπος δουλεύει για να φτιάξει το πρόβλημα ενόψει αιώνιου.

Κατά γενική ομολογία, η ομάδα μας είναι αρκετά καλή μπροστά αφού φτιάχνει φάσεις ενώ σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια. Για αυτό είναι που θεωρούμε ότι το τεχνικό τιμ θα δώσει έμφαση στα μετόπισθεν. Αν η ομάδα καταφέρει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο πίσω, κρατώντας το μηδέν παθητικό, τότε αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να φύγει με το τρίποντο. Σε τέτοια παιχνίδια η κάθε λεπτομέρεια μετράει γι’ αυτό ας φροντίσουμε σε αυτό το αιώνιο οι λεπτομέρειες να λειτουργήσουν υπέρ μας.

Ο κόουτς είτε θα ψάξει την βελτίωση στην άμυνα μέσω αλλαγής προσώπων, είτε θα επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα με δυο αμυντικά χαφ. Ίσως βέβαια να κάνει και τα δυο, ωστόσο υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και είναι δύσκολο να γίνουν  προβλέψεις από τώρα.