Home TOP NEWS Π. Ξιούρουππας: «Θα πρέπει να δοθεί χρόνος στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Π. Ξιούρουππας: «Θα πρέπει να δοθεί χρόνος στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Την άποψη πως θα πρέπει να δοθεί χρόνος στην διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ξανά μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο Super Sport FM, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού”, Πανίκκος Ξιούρουππας. Συμπλήρωσε πως, τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και εκ των πραγμάτων ήταν εξαιρετικά δύσκολο, μέσα σε 3-4 μήνες, να αλλάξει ριζικά η εικόνα της ομάδας.


Στην αρχική του τοποθέτηση ο Πανίκος Ξιούρουππας σημείωσε: “Η φετινή ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες που παρουσίασε τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα όλοι περίμεναν καλύτερη πορεία, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος. Υπήρχε, δικαιολογημένα, ενθουσιασμός το καλοκαίρι. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως μια ομάδα που είχε την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια, ήταν πολύ δύσκολο να κτιστεί για να πρωταγωνιστήσει ξανά, μέσα σε 3-4 μήνες”.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εξέφρασε την άποψή του για το πώς θα πρέπει να διαχειριστούν στην ομάδα την κατάσταση: “Σίγουρα έχουν γίνει λάθη στον προγραμματισμό, όμως δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι έχει δημιουργηθεί μια βάση από ποδοσφαιριστές, πάνω στην οποία Διοίκηση και Τεχνική Ηγεσία πρέπει να “κτίσουν” την ΟΜΟΝΟΙΑ των επόμενων χρόνων. Με τα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί από την μέχρι στιγμής πορεία, πρέπει να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι μέσα από τις επόμενες μετεγγραφικές περιόδους. Δεν μπορείς να ξηλώνεις την ομάδα κάθε χρόνο. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Θα πρέπει να δοθεί ο χρόνος στη Διοίκηση και στην Τεχνική Ηγεσία για να δουλέψουν σε βάθος χρόνου, ώστε με βάση τη φετινή ομάδα, να δημιουργηθεί μια ακόμη καλύτερη του χρόνου και έπειτα, μία ακόμη καλύτερη τον μεθεπόμενο χρόνο. Δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν μπορεί αυτή η εικόνα να αλλάξει μέσα σε 3-4 μήνες.”

Όσο αφορά την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε: “Ο κόσμος πάντα θα έχει απαιτήσεις. Για να μπορείς να επιβιώσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς την πίεση. Ίσως κάποιοι παίκτες να είναι επηρεασμένοι λόγω της πίεσης. Πάντως, είναι δεδομένο πως παίκτες που δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση, θα πρέπει να απομακρυνθούν”.

Κλείνοντας, ο Πανίκος Ξιούρουππας, επεσήμανε: “Πρέπει να υπάρχει θετική και αισιόδοξη σκέψη από όλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμο”.