Home TOP NEWS Πάμπος: «Το ίδιο έργο ξανά – Θα μιλήσουμε με το συμβούλιο»

Πάμπος: «Το ίδιο έργο ξανά – Θα μιλήσουμε με το συμβούλιο»


Χάθηκαν άλλοι δύο πολύτιμοι βαθμοί και ο προπονητής της ομάδας αποκάλυψε πως θα μιλήσει με το συμβούλιο κι αν είναι ο ίδιος το πρόβλημα τότε θα αποχωρήσει. Αυτό που θέλει τόνισε είναι το καλό της ομάδας.

Πάμπος Χριστοδούλου: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά προηγηθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες για 2ο γκολ και δυστυχώς πάλι είδαμε το δύο έργο. Ο αντίπαλος με δυο φάσεις σκόραρε δυο φορές και τρέχαμε πίσω το σκορ. Η ομάδα πίεσε, έκανε ευκαιρίες, ισοφάρισε και με βάση αυτές που χάσαμε θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Άρη για το βαθμό που πήρε και του εύχομαι καλή συνέχεια. Για μας μετρά πως χάσαμε άλλους 2 πολύτιμους βαθμούς και σίγουρα μετά το αποτέλεσμα θα ήθελα να μιλήσω με το συμβούλιο. Πρέπει να δούμε κάποια πράγματα. Αν φταίει ο Πάμπος, εγώ το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλω και τίποτα άλλο. Αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, οι προπονητές φέρουν ευθύνη, εγώ θέλω το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα συζητήσω με το Δ.Σ. για το καλό του συλλόγου. Είναι κρίμα να φεύγει ο κόσμος χωρίς να είναι ευτυχισμένος.»

Έχετε χάσει τους μισούς βαθμούς, έχετε δεχθεί 14 γκολ. Που οφείλεται αυτό;

«Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια πληρώσαμε ατομικά λάθη, όπως και σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και προσπαθούμε να γίνουμε σύνολο. Είδατε πως χάσαμε με Ανόρθωση, με Ολυμπιακό. Είναι άξιο απορίας πως πετάμε βαθμούς.Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά, ο Δεκέμβριος είναι κοντά και θα γίνουν αλλαγές. Νομίζω όμως πως η κριτική που γίνεται δεν είναι η ίδια όπως άλλες ομάδες. Μας κάνει καλύτερους βέβαια η κριτική, αλλά δεν είναι λογικό να χάνονται 4 βαθμοί μετά το 90. Δουλειά και τίποτα άλλο.»

Γιάννης Χριστόπουλος: «Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου, αν και ξεκίνησε με αλλαγή στη διάταξη του και μας έκανε έκπληξη. Μέχρι το πέναλτι και το 1-0 πιστεύω πως σταθήκαμε καλά και κλείσαμε τους χώρους. Πέραν από 1 στιγμή δεν κινδυνέψαμε. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και αλλάξαμε τακτική για να μην δεχτούμε γκολ πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι είμαστε συμπαγής, πετύχαμε άλλο ένα γκολ. Κυνηγούσαμε τις γρήγορες αντεπιθέσεις, αλλά έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι σημαντικό να συνηθίσουμε να μην χάνουμε, αλλά και το συναίσθημα πως θα μπορούσαμε για κάτι παραπάνω. Θα μας κάνει καλό η διακοπή. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.»