Home TOP NEWS «Παρότι μας ενόχλησε η ήττα, δεν θολώνει την κρίση μας»

«Παρότι μας ενόχλησε η ήττα, δεν θολώνει την κρίση μας»

 


Ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως η ομάδα μας έχασε ξανά λόγω κάποιων αδυναμιών και δεν θα πρέπει τόνισε να αφήσουμε την ήττα να θολώσει την κρίση μας και πως πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση.

«Καταρχήν να συγχαρούμε το Αποέλ για τη νίκη του και τη διαιτητική ομάδα για ένα εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε. Αν λάβουμε υπόψη το αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω συμφωνούν όλοι πως το αποτέλεσμα είναι άδικο με βάση το τι έδωσαν οι ομάδες. Δυστυχώς πληρώνουμε περίπου τις ίδιες αδυναμίες εδώ και καιρό. Τις ξέρουμε πολύ καλά, ξέρουμε που θέλουμε δουλειά και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να τις καλύψουμε τις αδυναμίες. Μας ενόχλησε το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει να χάνουμε ειδικά σε τέτοια ντέρμπι. Η στεναχώρια μας δεν πρέπει πάντως να καλύψει την απόδοση. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε πλήρως. Το 0-1 έγινε σε μια φάση ανύποπτη και κόντρα στη ροή του αγώνα. Παρά τη προσπάθεια δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Επαναλαμβάνουμε πως θέλουμε δουλειά και θα δουλέψουμε με σταθερότητα σε βάθος χρόνου. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε και δεν γίνεται να ξεκινάμε πάντα από το μηδέν. Δεν θα γίνει αυτό, θα κρατήσουμε τα θετικά και θα δουλέψουμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Ευχαριστούμε το κόσμο μας, χειροκρότησε τη προσπάθεια που έγινε έστω κι αν τον ενόχλησε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, τους λέμε μεγάλο ευχαριστώ και είμαστε βέβαιοι πως αν δουλέψουμε με σταθερότητα και σε βάθος χρόνου θα διεκδικήσουμε ξανά τίτλους. Μέχρι εκεί έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου των πράσινων και απάντησε σε ερώτηση για την πίεση:

«Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε πως πάντα θα έχουμε πίεση. Το ότι έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς την εντείνει, είναι φυσιολογικό και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή. Για αυτό πρέπει να φτιάξουμε κορμό με παίκτες που να ξέρουν τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ, τι σημαίνει πίεση, τι σημαίνει ντέρμπι. Όπως και να έχει, παρότι μας ενόχλησε η ήττα, δεν θολώνει την κρίση μας και κρατάμε τα θετικά».