Home TOP NEWS Πιθανό να δούμε ξανά 4-4-2

Πιθανό να δούμε ξανά 4-4-2

 


Πολλά θα εξαρτηθούν από τους τραυματίες, ξεκινάμε με αυτό το δεδομένο. Ο Ράφα Λόπες έχει πιθανότητες να προλάβει, όπως και οι Φαμπρίτσιο και Καντέ. Ποιοι θα είναι τελικά έτοιμοι και ποιοι θα μπουν και εντεκάδα, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε το Σάββατο το απόγευμα. Η αίσθηση που έχουμε πάντως είναι πως ο Πάμπος Χριστοδούλου θα επιλέξει ξανά σχηματισμό 4-4-2 κι ας μην του βγήκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Η πρόβλεψη μας πηγάζει πρώτον από το γεγονός πως ο Μαδούρο θα απουσιάζει και οι Μαργκάσα-Κατελάρης που θα μπορούσαν να παίξουν αμυντικά χαφ μάλλον θα χρησιμοποιηθούν αλλού. Και δεύτερον από το ότι ο κόουτς έπαιξε με δυο μπροστά σε ντέρμπι, σίγουρα δεν έχει ενδοιασμούς όσον αφορά την επιθετικότητα του συγκεκριμένου συστήματος. Είναι δεδομένο άλλωστε πως θα ψάξει το γκολ απέναντι σε ένα συμπαγές αμυντικά σχήμα.

Αν δεν προλάβει ο Ράφα, το ρόλο του παρτενέρ του Ντάρμπισαϊαρ θα παίξει ένας εκ των Χριστοφή και Μπεντέκε. Εκτός βέβαια και αν ο Πάμπος δώσει φανέλα βασικού στο Νικάνδρο Μπρέεβελντ και παίξει τελικά με 4-2-3-1.