Home TOP NEWS Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Green Boutique

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Green Boutique


Παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας μας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ανανεωμένης Green Boutique, που βρίσκεται στην οδό Κυπράνωρος 13, στη Λευκωσία, κάτω από τα γραφεία του συλλόγου και δίπλα από τα εκδοτήρια “OMONOIA Primetel”. Στο χώρο, πέραν από οπαδούς του “τριφυλλιού”, το παρών τους έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και παίκτες της ομάδας μας, που μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Έγιναν πάλι ένα με τον κόσμο και το χάρηκαν όλοι

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 15:00 και μια περίπου ώρα αργότερα ο πρόεδρος του σωματείου, Αντώνης Τζιωνής, έκοψε την κορδέλα, όπως είναι καθιερωμένο σε τέτοιες περιπτώσεις. Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/BbcB2F1lO_0/?taken-by=omonoianews

Όσοι παρευρέθηκαν στο κατάστημα με τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν των εκπτώσεων. Για τη συγκεκριμένη μέρα, οι τιμές σε όλα τα προϊόντα έπεσαν κατά 20%, ενώ με αγορές άνω των €100 δινόταν δώρο μια σημαία. Δείτε εικόνες εντός της μπουτίκ, που πλημμύρισε από κόσμο:

https://www.instagram.com/p/Bbb9AR4FrPw/?taken-by=omonoianews

Όπως πάντα σε κάθε “πράσινη” εκδήλωση, τα κορίτσια του “happy faces” ήταν εκεί. Τα παιδάκια δεν έχασαν την ευκαιρία για face painting, με κάποια να επιλέγουν τριφύλλι ή άλλο σχέδιο, ενώ αρκετά προτίμησαν τον αριθμό του αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή.

Ασφαλώς δεν έλειπε η μουσική, με τον DJ να διασκεδάζει τον κόσμο. Στο χώρο υπήρχε δωρεάν φαγητό και ποτό. Περισσότερο υλικό από την εκδήλωση:

https://www.instagram.com/p/BbcBa7kl4G1/?taken-by=omonoianews