Home TOP NEWS Πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Ματ

Πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Ματ

Παίκτες-κλειδιά υπάρχουν σε όλες τις ομάδες ωστόσο κάποτε έρχεται η στιγμή που πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς αυτούς, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω τιμωριών. Ο Ματ, παρότι δεν είναι στα καλύτερα του, αποτελεί ένα παίκτη που διαθέτει μπόλικη ποιότητα, ανησυχεί τους αντιπάλους του ενώ έχει εκτελεστική δεινότητα, βρίσκοντας συχνά δίκτυα. Άλλωστε αποτελεί το νούμερο ένα κανόνι της ομάδας.


Δυστυχώς όμως, ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει για ένα μήνα εκτός και θα χάσει ίσως τα πιο καθοριστικά ματς της σεζόν. Στα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα αλλά και ενδεχομένως στα δύσκολα παιχνίδια με Εθνικό και Πάφο, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί χωρίς τον καλύτερο επιθετικό της. Κάποτε θα συνέβαινε, και αυτό ισχύει για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που είναι σημαντικός σε μια ομάδα. Το θέμα είναι να διαθέτεις το βάθος και την ποιότητα για να καλύψεις την απουσία.

Βάθος φαίνεται να υπάρχει στη θέση, αφού Ράφα Λόπες, Μπεντέκε και Κατσαντώνης αγωνίζονται εκεί. Αυτό που μένει είναι να αποδείξουν ότι διαθέτουν και την ποιότητα.