Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 11ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 11ης αγωνιστικής

 


Αισίως στην 11η αγωνιστική έφτασε το Πρωτάθλημα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το ματς που ξεχωρίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο “ΑΕΚ Αρένα”, με την πρωτοπόρο να υποδέχεται τον αήττητο Απόλλωνα. Με το σπουδαίο αυτό ντέρμπι θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής, αφού χρονικά είναι ορισμένο να διεξαχθεί τελευταίο.

Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο, με την επίσης αήττητη Ανόρθωση να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Λίγο αργότερα είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της δυνατής φέτος Δόξας, που αντιμετωπίζει τον ουραγό Εθνικό Άχνας. Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας αυτό στο Τσίρειο, με τον ανεβασμένο Άρη να τίθεται αντιμέτωπος με την ΟΜΟΝΟΙΑ, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Την Κυριακή θα έχουμε ταυτόχρονα σέντρα σε δύο γήπεδα. Στο ΓΣΠ το Αποέλ φιλοξενεί την εντυπωσιακή Πάφο, ενώ στη Λάρνακα κοντράρονται δύο ομάδες που παρουσιάζονται προβληματικές έως τώρα στη σεζόν. Νέα Σαλαμίνα και Ερμής θα παλέψουν αμφότερες για το “τρίποντο”, που αποτελεί μονόδρομος και για τις δύο ομάδες. Μία ώρα αργότερα, η ΑΕΛ υποδέχεται την Αλκή, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως οι νεοφώτιστοι δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο. Τέλος, όπως αναφέραμε στον πρόλογο, η δράση θα ολοκληρωθεί με ντέρμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα CYTA:

Σάββατο 04/11/2017
17:00 Ανόρθωση-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 2)
18:00 Δόξα-Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 3)
19:00 Άρης-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 05/11/2017
16:00 Αποέλ-Πάφος FC (Cytavision Sports 2)
16:00 Νέα Σαλαμίνα-Ερμής (Cytavision Sports 7)
17:00 ΑΕΛ-Αλκή (Cytavision Sports 3)
18:00 ΑΕΚ-Απόλλωνας (Cytavision Sports 1)

Δείτε ακόμη: Στατιστικά και βαθμολογία