Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 12ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 12ης αγωνιστικής

 


Επανέναρξη στο Πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, με τη δράση να είναι χωρισμένη σε τέσσερα κομμάτια. Η αυλαία θα ανοίξει με αιώνιο ντέρμπι την Παρασκευή, με τυπικά γηπεδούχο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Άλλο μεγάλο ματς δεν θα διεξαχθεί στο προσεχές ποδοσφαιρικό τετραήμερο, όμως αρκετές αναμετρήσεις αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν Απόλλωνας, ΑΕΚ και Ανόρθωση, ενώ στην έδρα της παίζει η ΑΕΛ.

Η πρώτη δόση της 12ης αγωνιστικής, όπως είπαμε, περιλαμβάνει αιώνιο ντέρμπι, με ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ να ετοιμάζονται για την πρώτη μεγάλη “μάχη” τους στη σεζόν. Το κυρίως μενού όμως θα είναι το Σάββατο, όπου θα γίνουν τρία παιχνίδια. Ο αήττητος Απόλλωνας πάει στη Λάρνακα να αντιμετωπίσει την Αλκή, ενώ η εκ των πρωτοπόρων ΑΕΚ έχει δύσκολη έξοδο στο “Δασάκι” απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Τέλος, Ολυμπιακός και Άρη κοντράρονται σε ένα ματς… έξι βαθμών.

Η τρίτη δόση μπάλας, την Κυριακή, ξεκινάει στο Τσίρειο με την ΑΕΛ να φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα. Φαβορί οι γηπεδούχοι για τη νίκη, θα παλέψει για βαθμολογικό κέρδος η ομάδα της Αμμοχώστου. Λίγο αργότερα, στη Λάρνακα η Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Ερμή, που είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης αλλά δεν θα πέσει αμαχητί, κόντρα στη “μεγάλη κυρία” που εμφανίζεται πανέτοιμη για όλα φέτος. Φινάλε στην αγωνιστική θα έχουμε με το ματς στην Πάφο, όπου η τοπική ομάδα και μια εκ των φετινών εκπλήξεων, παίζει απέναντι στη Δόξα, που επίσης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος:

Παρασκευή 17/11/2017
19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ (Primetel)

Σάββατο 18/11/2017
17:00 Αλκή-Απόλλωνας (Cytavision Sports 2)
18:00 Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ (Cytavision Sports 1)
18:00 Ολυμπιακός-Άρης (Cytavision Sports 7)

Κυριακή 19/11/2017
16:00 ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 2)
18:00 Ερμής-Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 20/11/2017
19:00 Πάφος FC-Δόξα (Cytavision Sports 1)

Δείτε ακόμη: Στατιστικά και βαθμολογία