Home TOP NEWS Συμπεριλήφθηκαν στην 25μελή αποστολή για Γεωργία και Αρμενία

Συμπεριλήφθηκαν στην 25μελή αποστολή για Γεωργία και Αρμενία

 


Με πρωινή προπόνηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών επί Κυπριακού εδάφους ενόψει των φιλικών αγώνων με Γεωργία και Αρμενία. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει για τη Γεωργία αύριο το πρωί στις 10:00. Μετά τη σημερινή προπόνηση, αποφασίστηκε όπως στην αποστολή να συμπεριληφθούν και οι 25 ποδοσφαιριστές που ήταν στην κλήση. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψουν οι Δημήτρης Χριστοφή, Ρενάτο Μαρκάσα και Φάνος Κατελάρης.

Ο αγώνας της Κύπρου με τη Γεωργία θα γίνιει την Παρασκευή στις 17:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Κύπρου) στο Στάδιο «Tengiz Burjanadze» στην πόλη Γκόρι. Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το πρωί η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικώς από τη Γεωργία στην Αρμενία και τη Δευτέρα 13 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Αρμενία στις 18:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Κύπρου). Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο «Vazgen Sargsyan» στην πόλη Ερεβάν.

Όσον αφορά την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, στην οποία κλήθηκε ο Ανδρέας Χριστοδούλου, έφτασε στο Βέλγιο σήμερα το μεσημέρι ενόψει του αγώνα της Πέμπτης. Το απόγευμα η πρώτη προπόνηση.