Home TOP NEWS Ταξίδι – αστραπή για θέματα προγραμματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ταξίδι – αστραπή για θέματα προγραμματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

 


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο προπονητής της ομάδας μας, Πάμπος Χριστοδούλου και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Μάκης Παπαϊωάννου, θα πραγματοποιήσουν ταξίδι – αστραπή διάρκειας ενός τριημέρου, για θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Οι δύο άντρες θα ταξιδέψουν στη Βουλγαρία, όπου θα παραμείνουν σήμερα, αύριο και την Πέμπτη, με την επιστροφή τους στην Κύπρο να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προπόνησε σήμερα την ομάδα και εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι στο πρόγραμμα προπονήσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την Τετάρτη υπάρχει ρεπό, ενώ την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη προπόνηση στο γυμναστήριο, την ευθύνη της οποίας πάντοτε έχουν οι γυμναστές της ομάδας, Σωτήρης Χαραλάμπους και Παύλος Κίναν. Από την Παρασκευή, τα ηνία των προπονήσεων θα αναλάβει ξανά ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος θα προετοιμάσει την ομάδα για το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, Χριστοδούλου και Παπαϊωάννου θα παρακολουθήσουν υποψήφιους μεταγγραφικούς στόχους, τόσο σε αγώνες όσο και σε προπονήσεις. Φαίνεται πως θα παρακολουθήσουν σήμερα το Σλάβια Σόφιας – Τσέρνο Μόρε, αύριο την αναμέτρηση Μπλαγκόεβγκραντ – Έταρ και την Πέμπτη το παιχνίδι μεταξύ Βερέγια και Λουτογκόρετς. Με αυτόν τον τρόπο, θέλουν να σχηματίσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα, κυρίως για την αγωνιστική κατάσταση ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ομάδα. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν την πρόθεση τον Ιανουάριο να αποκτήσουν έγκαιρα ποδοσφαιριστές, που θα μπορέσουν άμεσα να μπουν στην ομάδα.