Home TOP NEWS Θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες

Θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες

 


Το αποτέλεσμα στο αιώνιο ντέρμπι, ήταν ακριβώς αντίθετο του επιθυμητού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρότι ήταν καλύτερη από το Αποέλ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πλήρωσε τις γνωστές κτυπητές αδυναμίες της και έφυγε από το ΓΣΠ με σκυφτό το κεφάλι. Είναι πλέον στην 8η θέση και έχει 10 βαθμούς (με αγώνα λιγότερο) από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας. Ξεκάθαρα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στις επιτυχίες, αν δεν θέλει να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την υπόθεση Ευρώπη.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας η Δόξα Κατωκοπιάς που σήμερα παίζει στην Πάφο, στο τελευταίο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, την τοπική ομάδα. Αν καταφέρει να μην χάσει θα πάει στο ματς της Κυριακής, έχοντας περισσότερους βαθμούς από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο καπάκι βάλτε και τη γνωστή κόντρα με τον πρόεδρο/μάνατζερ της, αλλά και την αστάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αντιλαμβάνεται κανείς, πως μόνο εύκολο δεν είναι το έργο μας, αλλά η νίκη είναι μονόδρομος.

Θεωρούμε πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδώσει όπως κόντρα στο Αποέλ και είναι πιο προσεκτική στην άμυνα, θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως δεν μας έχει δώσει δικαίωμα η ομάδα να πούμε με αυτοπεποίθηση πως θα κτίσουμε στην εμφάνιση. Εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι πως επιβάλλεται βελτίωση σε όλους του τομείς και επιβάλλεται επίσης να αρχίσουμε να καθαρίζουμε τα παιχνίδια κόντρα σε μικρότερες ομάδες. Δεν μας παίρνει άλλο, είναι τόσο απλό.