Home TOP NEWS «Θεωρώ ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και θα βρούμε το δρόμο μας»

«Θεωρώ ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και θα βρούμε το δρόμο μας»

 


Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Sport ARENA» στον ALPHA Κύπρου ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Ανδρέας Πασιουρτίδης. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για την πορεία της ομάδα μας. Διαβάστε κάποιες σημαντικές επισημάνσεις του:

«Δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογική μας συγκομιδή. Είναι ακόμη νωρίς, έχει ακόμη δρόμο. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και θα βρούμε το δρόμο μας. Δεν είναι μυστικό, φαίνεται πως χρειαζόμαστε ενίσχυση, σημαντικό ρόλο παίζει και η οικονομική κατάσταση».

Για τον προγραμματισμό: «Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν περιμένουμε τον Γενάρη ή το καλοκαίρι να κάνουμε προγραμματισμό. Με μια σωστή προσέγγιση μπορείς να βρεις τους παίκτες που θέλεις».

Για τα ντέρμπι που έρχονται: «Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει πίεση, μεγαλύτερη από άλλες ομάδες. Πάντα υπάρχει πίεση, αλλά είναι μεγαλύτερη λόγω των αποτυχιών που προηγήθηκαν. Μπορεί μια νίκη σε ντέρμπι να σε βοηθήσει αλλά η αυτοπεποίθηση κτίζεται από καλές εμφανίσεις και νίκες».

Για την ενίσχυση: «Δεν μπορούμε να πούμε αριθμό μεταγραφών. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το οικονομικό και δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Για το χρέος: «Δεν χρειάζεται να πούμε αριθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα μεγάλος χρέος. Κάθε μήνας που περνάει το χρέος είναι πιο διαχειρίσιμο αλλά υπάρχουν ακόμη προβλήματα. Είμαστε αισιόδοξοι και με τη βοήθεια του κόσμου μας, κάθε χρόνο η ομάδα θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση».

Για τον κόσμο: «Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική συγκομιδή, ο κόσμος είναι εκεί και πιστεύει. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ωριμάσει. Πιστεύει ότι η εικόνα της ομάδας μπορεί να βελτιωθεί. Τον καλώ να συνεχίσει έτσι».