Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Η ανταπόκριση για ακόμα μια φορά ήταν συγκινητική»

ΘΥΡΑ 9: «Η ανταπόκριση για ακόμα μια φορά ήταν συγκινητική»

 


Ευχαριστίες σε όσους στήριξαν την προσπάθεια της Θύρας 9 για στήριξη των πληγέντων στην Ελλάδα μοίρασαν οι οργανωμένοι, που ενημέρωσαν για το που θα πάνε όλα όσα προσφέρθηκαν από τον κόσμο. Αναλυτικά:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας για συλλογή τροφίμων για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Ελλάδα. Η ανταπόκριση για ακόμα μια φορά ήταν συγκινητική με τον καθένα να φέρνει ότι μπορεί από μια μικρή σακούλα μέχρι ολόκληρα αυτοκίνητα γεμάτα τρόφιμα.

Όσα από τα τρόφιμα δεν μπορούν για πρακτικούς λόγους να πάνε στην Ελλάδα έχουμε μιλήσει με το St.Catherine’s ‘Agapi’ Limassol Cyprus και τα έχουμε αποστείλει σε άπορες οικογένειες στην Κύπρο. Επίσης κάποιοι φίλοι έφεραν κάποιες ποσότητες από ρούχα για τα οποία όπως μας ενημέρωσαν δεν υπάρχουν ανάγκες στην Ελλάδα οπόταν αποφασίσαμε να τα στείλουμε στην Kofinou We Care – Volunteers’ Support για να διανεμηθούν στους πρόσφυγες.

Όλα τα υπόλοιπα που είναι και η μεγάλη ποσότητα όσων έχουμε μαζέψει θα αποσταλούν μέσω της Reaction Cyprus στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ».