Home TOP NEWS Τρέχει το αγωνιστικό

Τρέχει το αγωνιστικό

Ότι είχαμε να πούμε για το αιώνιο ντέρμπι γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες. Η κακή αμυντική λειτουργία συνεχίζει να πληγώνει την ομάδα και αυτή τη στιγμή μοιάζει η νούμερο ένα προτεραιότητα για να μπορέσουμε να ανέβουμε βαθμολογικά και αγωνιστικά. Θα γίνουν σίγουρα μεταγραφές στη μεσοαμυντική γραμμή ενώ το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών , σε αυτό το χώρο, δείχνει αβέβαιο.


Ωστόσο, μέχρι τη μεταγραφική περίοδο έχουμε αρκετό αγωνιστικό χρόνο και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε. Το παιχνίδι με το Αποέλ είναι παρελθόν, οι αδυναμίες μας χιλιοειπωμένες και αδιόρθωτες. Επόμενος αντίπαλος η Δόξα στο Μακάρειο και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη. Ειδικά στα εκτός έδρας, η ομάδα καταγράφει τραγικά στατιστικά αφού σε 4 παιχνίδια, όλα με μικρές ομάδες, μετρά 2 ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη.
Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια χαμήλωσε τον πήχη των απαιτήσεων αλλά και της ποιότητας δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρεζιλεύεται από χωριά και κοινότητες που έχουν μερικές χιλιάδες προϋπολογισμό. Άλλωστε, μέχρι αυτή τη στιγμή τα παιχνίδια με μικρές ομάδες μας στοιχίζουν περισσότερο βαθμολογικά παρά τα ντέρμπι. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει τον τρόπο να αρχίσει να τα κερδίζει.