Home TOP NEWS Ανακοίνωση Θύρας 9 για τα περιστατικά απειθαρχίας στην ομάδα

Ανακοίνωση Θύρας 9 για τα περιστατικά απειθαρχίας στην ομάδα

 


Ανακοίνωση με θέμα το αγωνιστικό, μετά και το περιστατικό με το πειθαρχικό παράπτωμα παικτών, εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9. Οι οργανωμένοι τονίζουν πως δεν θα ανεχθούν τέτοιες καταστάσεις, καλώντας όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα να βρουν τον τρόπο βελτίωσης της κατάστασης. Αναλυτικά:

«Κύριοι για να τελειώνουμε είχατε και έχετε ακόμα τα ελεύθερο να δουλέψετε πάνω στην ομάδα αν νομίζετε όμως ότι θα ανεχόμαστε περιστατικά απειθαρχίας είτε στις προπονήσεις είτε μέσα στο γήπεδο, που τα ξαναείδαμε, είστε γελασμένοι.

Βρείτε τους τρόπους να ηρεμήσει η ομάδα και οι παίκτες, βρείτε τους πόρους να δοθούν τα οικονομικά κίνητρα, φέρτε ειδικούς και ότι άλλο χρειαστεί επειδή αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο να ηρεμήσει μια ομάδα που να δείτε πόσο δύσκολο είναι να ηρεμήσει ο κόσμος.

Καμιά δικαιολογία γονατίστε την αεκούλα…

Y.Γ -Υπενθυμίζουμε πως στον κεντρικό αλλά και στα άλλα κατά τόπους fan club θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς 2 ευρώ για τον αδελφό μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Κάνουμε έκκληση σε όλο τον πράσινο λαό όπως στηρίξει την προσπάθεια για να ξανά βγούμε νικητές όπως τις προηγούμενες φορές… Αδελφέ κράτα γερά είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα σου»!