Home TOP NEWS Αποχή από τη ΘΥΡΑ 9 και τοποθέτηση για το θέμα της ταυτοποίησης

Αποχή από τη ΘΥΡΑ 9 και τοποθέτηση για το θέμα της ταυτοποίησης

 


Η ΘΥΡΑ 9 εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της ταυτοποίησης στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ, όπου θα τηρήσει αποχή. Αναλυτικά η ενημέρωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε τι θα γίνει με το θέμα της ταυτοποίησης στο αεκ αρένα. Μέσα στην απογοήτευση που μας δίνει αγωνιστικά η ομάδα μας μπορούμε να πούμε ότι με περηφάνια βλέπουμε την ομάδα μας να αντιστέκετε και να παλεύει ενάντια στο μέτρο της ταυτοποίησης.

Δυστυχώς όμως το βαθύ κράτος για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε όλα τα μέσα του για να συνεχιστεί να εφαρμόζετε αυτός ο παράλογος νόμος. Μέχρι και την Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να αλλάξει τις δηλώσεις της που χαρακτήριζε το μέτρο της ταυτοποίησης ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Μέσα σε λίγες ώρες και μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να αλλάξει τα λεγόμενα της και να αλλάξουν οι δηλώσεις της ακόμα και στα site που ανέβηκαν.

Μετά και τα τελευταία γεγονότα καλούμε τον κόσμο μας να απέχει από το παιχνίδι της Δευτέρας και να δείξει έμπρακτα την εναντίωση του στους νόμους τους. Εμείς με την σειρά μας θα στήσουμε το δικό μας πάρτυ στον Κεντρικό και θα παρακολουθήσουμε την ομάδα μας μέσα από τις οθόνες που θα στηθούν.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία να μπουν στο γήπεδο, να ματώσουν τις φανέλες τους και να γονατίσουν τους χαφιέδες που κρατάνε τον Πράσινο Λαό μακριά από την ομάδα του.

ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ – Ένας αδελφός μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, την Δευτέρα στο Κεντρικό θα έχουμε λαχνούς 2 ευρώ για την κάλυψη των ιατρικών του εξόδων. Καλούμε όσους θα έρθουν να βοηθήσουν τον σκοπό».