Home TOP NEWS Αποφάσεις για τη βία στα γήπεδα: Εισιτήρια και είσοδος για τους φιλοξενούμενους...

Αποφάσεις για τη βία στα γήπεδα: Εισιτήρια και είσοδος για τους φιλοξενούμενους στα ντέρμπι μόνο με ταυτοποίηση

 


H Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ πήρε κάποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη βία στα γήπεδα. Για να αποτραπούν επεισόδια όπως τα πρόσφατα στο Τσίρειο, οι ιθύνοντες του Κυπριακού Ποδοσφαίρου πιστεύουν πως η λύση είναι αυτή που θα διαβάσετε πιο κάτω. Αναλυτικά:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε σημερινή της συνεδρία αποφάσισε στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων με στόχο την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε όπως στους αγώνες μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης, της ΑΕΚ, του Απόλλωνα, του Αποέλ, της ΑΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα εισιτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας θα διατίθενται μόνο από την ΚΟΠ, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της.

Στην είσοδο των Σταδίων, στην κερκίδα των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, ο κάτοχος του εισιτηρίου, για να εισέρθει στο γήπεδο θα πρέπει να επιδείξει την πολιτική του ταυτότητα μαζί με το εισιτήριο. Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο.

Το μέτρο αυτό θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2018, με την προσπάθεια, αυτό να γίνει από τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι στις 2 και 3 του μήνα, με την προϋπόθεση ότι θα είναι έτοιμο το λογισμικό σύστημα που απαιτείται για την πώληση των εισιτηρίων από την Ομοσπονδία.