Home TOP NEWS Οι απουσίες δίνουν ευκαιρίες

Οι απουσίες δίνουν ευκαιρίες

 


Όσο σημαντικές και αν είναι οι απουσίες, η προσοχή πρέπει πάντα να στρέφεται σε αυτούς που είναι διαθέσιμοι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι απουσίες δίνουν ευκαιρία σε κάποιους άλλους να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Θεωρούμε δεδομένο πως αν αυτή τη στιγμή ο Παναγή ήταν σε θέση να αγωνιστεί, θα ήταν βασικός. Ωστόσο, το τραύμα θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός και αυτό δίνει την ευκαιρία σε Φετχούιζεν και Χριστοδούλου να πάρουν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά και να αποδείξουν την αξία τους. Ο άλλος μεγάλος άτυχος είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και το βάρος πέφτει στον Ράφαελ Λόπες. Ο Πάμπος περιμένει πολλά από τον Πορτογάλο, που μέχρι στιγμής κινείται στα ρηχά. Μπεντέκε και Κατσαντώνης ίσως κληθούν να δώσουν ανάσες στον Ράφαελ γι’ αυτό πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Με την μετατόπιση του Πορτογάλου στην επίθεση, ο χρόνος για τους Τζαρσίνιο και Γκονζάλες αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Η κατάσταση του Τζαίλσον μοιάζει να μην εμπνέει ανησυχία, ωστόσο στην περίπτωση που κριθεί ανέτοιμος, ο Μάριος Δημητρίου θα προσθέσει άλλο ένα ενενηντάλεπτο ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να αξιοποιούν αυτές τις ευκαιρίες για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα στον προπονητή. Ας μην ξεχνάμε ότι η μεταγραφική του Γενάρη είναι κοντά. Όλοι κρίνονται…