Home TOP NEWS Άρχισε ήδη το… σαφάρι για αντι-Πάμπο

Άρχισε ήδη το… σαφάρι για αντι-Πάμπο

Τα όνειρα για μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο τιμόνι τσακίστηκαν οριστικά, με την κοινή συναινέση λύση του συμβολαίου του Κύπριου προπονητή. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήδη έχουν ξεκινήσει το σαφάρι για τον αντικαταστάτη του και δεν αποκλείεται μέχρι τον Απόλλωνα να έχουμε ήδη νέο προπονητή. Αυτός τουλάχιστον φαίνεται να είναι ο στόχος, αφού ήδη στην ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισαν να δέχονται προτάσεις από μάνατζερς.


Όσον αφορά τώρα τα πρώτα ονόματα που…ακούγονται στην πιάτσα είναι μάλλον τα αναμενόμενα. Οι πρώην προπονητές μας Καϊάφας και Λάρκου είναι ξανά στο προσκήνιο, όπως και οι γνωστοί μας Κετσμπάια, Πέδρο Εμάνουελ, Γιάννης Αναστασίου και Τραϊανός Δέλλας. Την ίδια στιγμή έχουν προταθεί και ονόματα από πιο προηγμένες ποδοσφαιρικές σχολές, που δεν έχουν για την ώρα διαρρεύσει.

Η άποψη μας πάντως είναι ξεκάθαρη. Ενδεχομένως να έρθει και ένας πολύ καλός προπονητής, μπορεί στο τέλος της ημέρας να καταφέρει να στήσει και ομάδα. Οποιαδήποτε επιτυχία θα είναι μάλλον παροδική, όσο δεν διορθώνεται η δομή του σωματείου και ο τρόπος λειτουργίας.