Home TOP NEWS Διώχνουν τον κόσμο

Διώχνουν τον κόσμο

Μέχρι χτες το βράδυ δεν είχαμε κάτι νεότερο σε σχέση με την ταυτοποίηση που ζητά η ΑΕΚ για τους οπαδούς μας. Μάλιστα, η χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας για τα μέτρα του ντέρμπι αναφέρει ότι θα γίνει κανονικά ταυτοποίηση των οπαδών που θα εισέλθουν στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν προκύψει κάτι απρόσμενο, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.


Έχουμε κάνει ξεκάθαρο μέχρι στιγμής ότι ταζόμαστε ενάντια σε κάθε μέτρο ταυτοποίησης των οπαδών, κυρίως για δυο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το “φακέλωμα” των φιλάθλων και ο δεύτερος έχει να κάνει με το ότι δεν πιστεύουμε ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.

Ο περισσότερος κόσμος είναι ενάντια σε τέτοιου είδους μέτρα ενώ και η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέφρασε με κάθε επισημότητα στο παρελθόν την αντίθεση της. Με αυτά τα δεδομένα, το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει η ταυτοποίηση στον επερχόμενο αγώνα είναι η μειωμένη προσέλευση. Οι οργανωμένοι μας είναι βέβαιο ότι θα απέχουν ενώ και ο υπόλοιπος κόσμος της ομάδας πρέπει να τάσσεται ενάντια σε τέτοιου είδους μέτρα. Οι φίλαθλοι έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια να γυρίζουν την πλάτη στο άθλημα και η ταυτοποίηση το μόνο που πετυχαίνει είναι να ενισχύει αυτό το φαινόμενο . Υπάρχουν άλλοι τρόποι να συμβάλουμε στη μείωση των επεισοδίων. Η λύση δεν είναι να τα μεταφέρουμε έξω από αυτό.