Home TOP NEWS Κρίθηκε με πέναλτι στο 90′ το Βαρωσιώτικο ντέρμπι, νίκες για ΑΕΛ και...

Κρίθηκε με πέναλτι στο 90′ το Βαρωσιώτικο ντέρμπι, νίκες για ΑΕΛ και Δόξα


Μετά τις χθεσινές νίκες για τους γηπεδούχους, η 14η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα με άλλες τρεις αναμετρήσεις. Το Βαρωσιώτικο ντέρμπι κρίθηκε με πέναλτι στο 90′, με την Ανόρθωση να κερδίζει 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα, με εύστοχη εκτέλεση του Ζοάο Βίκτορ. Η “Κυρία” ανέβηκε στην κορυφή έχοντας 30 βαθμούς, ένα περισσότερο από την ΑΕΚ που αγωνίζεται αύριο απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στους οκτώ βαθμούς και την προτελευταία θέση έμειναν οι “ερυθρόλευκοι”.

Στο -4 από την 1η θέση, έχοντας ματς λιγότερο από την ομάδα της Αμμοχώστου, είναι η ΑΕΛ. Οι “κίτρινοι” της Λεμεσού επικράτησαν με 2-1 στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη. Τα τέρματα των τυπικά φιλοξενούμενων τα πέτυχε ο Λεόντσο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ για την “ελαφρά ταξιαρχία” σκόραρε ο Ιονίτα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Στην αναμέτρηση στο Μακάρειο η Δόξα κέρδισε άνετα με 3-1 τον Ολυμπιακό και ανέβηκε στους 19 βαθμούς, ενώ στους 12 έμεινε η ομάδα της Λευκωσίας. Δύο γκολ για την ομάδα της Κατωκοπιάς πέτυχε ο Σαντίκ και ένα ο Λουίς Κάρλος, ενώ για τον Ολυμπιακό μείωσε ένα λεπτό πριν την συμπλήρβση του 90λέπτου ο Καπαρτής.

Στιγμιότυπα: