Home TOP NEWS Match Report: Έδειξε παλμό, μα έχασε ξανά

Match Report: Έδειξε παλμό, μα έχασε ξανά

Πολύ διαφορετική από την ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε την περασμένη εβδομάδα η ομάδα μας (σε σημείο που σηκώνει μεγάλη συζήτηση), αλλά έχασε ξανά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες στο Α’ μέρος αλλά δεν σκόραρε. Στην επανάληψη ο Απόλλων ήταν καλύτερος, σκόραρε στην εκπνοή και πήρε το τρίποντο.


Α’ Ημίχρονο

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα 25 λεπτά ενώ μετά η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 27ο λεπτό όταν σε αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Τζίμης με μια κούρσα έδωσε στον Γκονζάλες και αυτός προσπάθησε να τον βρει ξανά, όμως οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ πριν την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 33′ είχαμε τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Ματ έκλεψε από τον τελευταίο αμυντικό και έφτασε απέναντι από τον Βάλε, έκανε σουτ όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απόκρουσε και ακολούθως έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου οι παίκτες μας προσπάθησαν για το γκολ και πατούσαν περιοχή όμως αυτό δεν ήρθε παρότι υπήρξαν οι προϋποθέσεις. Ο Απόλλωνας δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες στο διάστημα αυτό, αν και είχε τις δικές του προϋποθέσεις.

Β’ Ημίχρονο

Η ομάδα μας μπήκε ξανά με όρεξη και προσπάθησε με τον Άλεξ να απειλήσει με μακρινό σουτ στο 50′ το οποίο απέκρουσε ο Βάλε. Δύο λεπτά μετά ο Ζελάγια προσπάθησε όμως κόπηκε από τον Καντέ. Με το που περνούσε ο χρόνος η απόδοση και οι δυνάμεις των παικτών μας έπεφταν και αυτό είχε αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να φτιάξει κάποιες ευκαιρίες. Στο 67′  έγινε παράλληλη σέντρα του Τζίμη, ο Βάλε έδιωξε όμως πριν γίνει επικίνδυνος ο Ματ. Στο 69′ ο Χριστοδούλου -που μπήκε αλλαγή στη θέση του Φελτχούιζεν που αποχώρησε- απέκρουσε στο σουτ του Παπουλή. Παρότι οι δυνάμεις μειώθηκαν, οι πράσινοι συνέχισαν τις προσπάθειες τους. Στο 78′ ένα σουτ του Ράφα κόντραρε. Στο 85′ σε μία σέντρα του Μαργκάσα, δεν πρόλαβε ο Ματ να κάνει προβολή και η μπάλα πέρασε εκτός. Στο 87′ ήρθε μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα.Ο Γιούστερ σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά. Ο αντίπαλος πίεσε στα τελευταία λεπτά και κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ με τον Σαρδινέρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έγινε το σουτ και ο ποδοσφαιριστής του αντιπάλου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά την ασταθή απόκρουση του Χριστοδούλου.

Συμπερασματικά

Κάθε ήττα είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να έφευγε τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά καμία σημασία δεν έχει. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό που μένει είναι άλλη μια ήττα και η 8η θέση.