Home TOP NEWS Με 19 παίκτες η πρώτη αποστολή του Πέτεφ

Με 19 παίκτες η πρώτη αποστολή του Πέτεφ

 


Ανέλαβε επίσημα χθες τα ηνία της ομάδας μας ο Ιβάιλο Πέτεφ και αύριο θα την κοουτσάρει για πρώτη φορά. Ο Βούλγαρος θα καθίσει στον πάγκο του “τριφυλλιού” απέναντι στον Εθνικό Άχνας, ένα εικοσιτετράωρο περίπου μετά τη συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μαζί με τους συνεργάτες του πρόλαβαν να έχουν την ευθύνη μόλις δύο προπονήσεων έως τώρα, όμως έκανε αρκετή μελέτη και κατέστρωσε τα πλάνα του για την αναμέτρηση στο “Δασάκι”.

Η προετοιμασία για το ματς με την ουραγό της βαθμολογίας ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα και ο προπονητής της ομάδας μας επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή. Εκτός έμεινε ο Μάριος Δημητρίου, που προπονείται κανονικά, ο Κανού, που ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και ο Νικάντρο Μπρέβελντ που ταλαιπωρείται από κάκωση στον θώρακα.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο νέος τεχνικός της ομάδας μας: Πιτ Φελτχούιζεν, Αντρέας Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Τζαΐλσον Αραούχο, Γουίλιαμ Σοάρες, Φαμπρίσιο Ντορνέλας, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Φραγκέσκου, Άλεξ Σοάρες, Χέντβιγκες Μαδούρο, Τζαρσίνιο Αντόνια, Δημήτρης Χριστοφή, Στεφάν Αζίζ, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ράφα Λόπες, Ματ Νταρμπισάιαρ, Ανδρέας Παναγιώτου.