Home TOP NEWS Πιθανές οι αλλαγές αλλά ίδιο σχήμα

Πιθανές οι αλλαγές αλλά ίδιο σχήμα

 


Τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ αντιμετωπίζει απόψε (17:30 live OmonoiaNews, Primetel) η ΟΜΟΝΟΙΑ που περνά μια μεταβατική περίοδο, ελέω αποδέσμευσης του Πάμπου Χριστοδούλου. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα χρειαστεί να υπερβούμε τους εαυτούς μας για να πάρουμε το τρίποντο. Ο Άκης Ιωακείμ θα είναι στον πάγκο και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Η ομάδα θα παραταχθεί με 4-2-3-1.

Άμυνα

Στον πολύπαθο άσσο, όλα είναι ανοικτά, αλλά μάλλον θα προτιμηθεί ο Φελτχούιζεν αντί του Χριστοδούλου. Στην άμυνα θα υπάρχει μια αναγκαστική αλλαγή λόγω απουσίας του Γουίλιαμ που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Τη θέση του θα πάρει ο Κατελάρης ενώ την τετράδα συμπληρώνουν Τζαΐλσον, Φαμπρίσιο και Καντέ

Μεσαία Γραμμή 

Μετά την τραγική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ θεωρούμε ότι ο Ιωακείμ θα προχωρήσει σε αλλαγές επιχειρώντας να σουλουπώσει, όσο γίνεται, την κατάσταση. Τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να διατηρήσει ο Μπρέβελντ ενώ δίπλα του θα έχει τον Άλεξ Σοάρες. Ο Μαρκάσα θα μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ στο άλλο θα βρίσκεται ο Χριστοφή. Εάν ο Μαργκάσα παίξει στον άξονα, εκτός μένει ο Μπρέβελντ και στο φτερό ξεκινάει ο Τζαρσίνιο. Τον δημιουργικό ρόλο θα αναλάβει ο Κανού που επιστρέφει μετά το πειθαρχικό παράπτωμα.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος ο Ράφα Λόπες ο οποίος, η αλήθεια είναι, δεν έχει προσαρμοστεί στο νέο ρόλο του αντι-Ματ. Ελπίζουμε να κάνει αισθητή την παρουσία του αυτή τη φορά.