Home TOP NEWS Να καθορίσει την τύχη της

Να καθορίσει την τύχη της

Πολλές είναι οι φορές που στο ποδόσφαιρο “παίζει” η λέξη τύχη και το τεχνικό μας επιτελείο αναφέρθηκε πολλές φορές σε αυτήν τη φετινή σεζόν. Δεν μπορούμε όμως να την βρίσκουμε σαν δικαιολογία σε κάθε στραβοπάτημα. Η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει ή να σου γυρίσει την πλάτη σε κάποια παιχνίδια αλλά τον ρόλο που θα έχεις στο πρωτάθλημα εσύ τον καθορίζεις.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν έχει δυο συνεχόμενα ντέρμπι με ομάδες που κατά γενική ομολογία χαρακτηρίζονται από σταθερότητα σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια ενώ παίζουν και καλό ποδόσφαιρο. Επίσης, είναι ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία ενώ ο Απόλλωνας έχει και 3 παιχνίδια λιγότερα. Που το πάμε; Αν θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ να σηκώσει ανάστημα και να μειώσει τις αποστάσεις δημιουργώντας νέα δεδομένα, πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια της. Είτε παίρνει δυο νίκες, δίνει απαντήσεις και συνεχίζουμε με άλλο αέρα είτε θα δούμε το έργο, που παίχτηκε πολλές φορές φέτος, σε επανάληψη.

Θα ξανατονίσουμε ότι έρχεται μεταγραφική περίοδος και όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να στείλει μηνύματα σε τεχνικό επιτελείο και κόσμο, έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το κάνει στα δυο επερχόμενα ντέρμπι με τις ίσως καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.