Home TOP NEWS Να μην μπει στην άκρη η συζήτηση για εκσυγχρονισμό

Να μην μπει στην άκρη η συζήτηση για εκσυγχρονισμό

Την στιγμή που η ΘΥΡΑ 9 ζήτησε από τη διοίκηση να καλέσει Γενική Συνέλευση και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, η τριμελής επιτροπή που ορίστηκε δουλεύει για να φέρει τον επόμενο προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η άποψη μας είναι πως όποιος κι αν είναι ο προπονητής, ακόμα κι αν το βιογραφικό του κάνει “κλικ” με τον κόσμο, η συζήτηση για εκσυγχρονισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πρέπει να μπει στην άκρη. Ενδεχόμενη επιτυχία του νέου, να μην συσχετιστεί με τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας.


Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως πριν από όποιον είναι ο επόμενος, υπήρξαν πολλοί που έφυγαν με τη ταμπέλα του αποτυχημένου, ενώ ουσιαστικά είχαν μόνο μικρό μερίδιο της ευθύνης. Το άλλο, το μεγαλύτερο, ανήκει κατά την άποψη μας στον αναχρονιστικό τρόπο λειτουργίας και σε όλα εκείνα τα “βαρίδια” και τις αμαρτίες του παρελθόντος, που μας τραβάνε πίσω με κάθε ευκαιρία και μας κάνουν καζάνι που βράζει σε κάθε κακή βραδιά. Δεν είχε κανένας προπονητής τις συνθήκες που αρμόζει σε μια ΟΜΟΝΟΙΑ. Και δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε πως τόσοι και τόσοι απέτυχαν χωρίς λόγο.

Έχουμε την άποψη πως πιο σημαντική από μια Εκλογική Συνέλευση, είναι πρώτα μια Καταστατική. Αν δεν αλλάξει η δομή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δύσκολα θα δημιουργηθούν οι σωστές συνθήκες και ακόμα πιο δύσκολα θα βρεθεί ποτέ ηρεμία. Για αυτό ας μην καθυστερήσουμε άλλο, ας μην εθελοτυφλούμε, ας βοηθήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει. Όλη η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια έχει υποχρέωση να αρχίσει να μελετά το μοντέλο λειτουργίας που θα υιοθετηθει.