Home TOP NEWS Νέα ονόματα αλλάζουν τις προτεραιότητες

Νέα ονόματα αλλάζουν τις προτεραιότητες

Δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα ο Γερμανός Τσίνμπαουερ αφού σήμερα προέκυψαν νέα ονόματα που φαίνεται ότι ενδιαφέρουν ζεστά. Όπως όλα δείχνουν, η περίπτωση του Γερμανού δεν προχωράει ενώ στη λίστα προστέθηκαν και άλλοι προπονητές.


Νέο όνομα ο Blagoja Milevski και η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να επιδεικνύει ενδιαφέρον για την περίπτωση του . Ο Σκοπιανός  τεχνικός προπόνησε την FK Vardar Σκοπίων από το 2012 μέχρι το 2014 και κατάφερε να κατακτήσει μαζί της ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. Τελευταίος στον κατάλογο μπήκε ένας γνώριμος μας από το πέρασμα του στην ΑΕΚ Αθηνών, ο Jose Morais. Ο Πορτογάλος, δούλεψε σε σπουδαίες ομάδες ως βοηθός προπονητής (Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ) ενώ ως πρώτος προπονητής, μεταξύ άλλων, δούλεψε στις  Antalyaspor,  Esperance, Shabab.

Η κατάσταση στο θέμα του προπονητή είναι ρευστή και μπορεί να προκύψουν εξελίξεις ανά πάσα στιγμή. Δεν γνωρίζουμε ποιο από τα ονόματα που ακούστηκαν και γράφτηκαν βρίσκεται πιο κοντά ωστόσο είναι δεδομένο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ συζητά με περισσότερους από έναν.